Dosar Eva. Prinţul cuceritor: Femeile celebre din viaţa lui Prince

Prince a avut două mariaje eşuate, dar şi numeroase aventuri cu femei celebre, printre care Madonna, Carmen Electra şi Kim Basinger.

Mereu înconjurat de femei frumoase, Prince a fost un personaj excentric și provocator. Viața lui a fost plină de culoare. A fost căsătorit de două ori și a avut un copil care a murit tragic după numai o săptămână de la naștere, dar a avut și numeroase aventuri, printre care Madonna, Kim Basinger, Sherilyn Fenn, Vanessa Marcil, Susana Hoffs și Tara Leigh Patrick, alias Carmen Electra. Deși n-a fost tipul de bărbat statornic, femeile din viața lui au avut numai cuvinte de laudă despre el. Însă nu toate au fost încântate că l-au cunoscut: Sinead O'Connor a povestit cum singura lor întâlnire s-a terminat cu o repriză de pumni.

Un lucru e sigur: aproape toate iubirile lui s-au regăsit în omagiii emoționante, iar multe au spus că el a fost iubirea vieții lor. Cotidianul britanic Daily Mail a trecut în revistă femeile care au intrat în viața lui Prince și modul în care acestea i-au influențat existența.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod