Dosar Eva. Mihaela Rădulescu, diva care se bate cu paparazzii

Vedeta ține foarte mult la imaginea ei și nu ezită să intre în conflict cu fotoreporterii pe care îi consideră agresivi. Ea are "în palmares" mai multe incidente cu jurnaliștii care o urmăreau.

Mihaela Rădulescu ține mult la imagine. S-a consacrat ca femeie manierată și cultă, dar jurnaliștii au aflat că nu trebuie să mizeze prea mult pe capacitatea ei de autocontrol. De-a lungul timpului, iubita lui Dani Oţil a avut mai multe ieșiri violente la adresa fotoreporterilor aflați pe urmele ei. Recent, ea a atacat un cameraman pe holurile Judecătoriei Sectorului 1.

A acuzat doi paparazzi că au vrut să o omoare

În 2009, Mihaela Rădulescu îi acuza de hărțuire pe un fotoreporter şi pe şoferul său de la ziarul Libertatea.

Scandalul s-a declanşat în clipa în care primul a încercat să o fotografieze fără acordul său. La insistenţele fotoreporterului, vedeta i-a luat aparatul foto, cheile de la maşină şi legitimaţia de presă din maşina de serviciu.

A venit jandarmul şi a luat-o de pe noi. După incident a negat totulsursa citată de Click!
Acuzată de furt, Mihaela Rădulescu a returnat obiectele "confiscate", după ce politiştii chemaţi de iubitul Dani Oţil au sosit la faţa locului. "I-am spus fotografului că m-a agresat, am alergat după el.
A încercat şoferul lui să mă omoare cu maşina. Asta e toată povestea"
, declara Mihaela Rădulescu, la vremea respectivă, conform Realitatea TV.

Bodyguarzii Mihaelei Rădulescu se bat cu paparazzi

În toamna anului trecut, fosta prezentatoare TV a avut o nouă confruntare cu paparazzii. La ieșirea de la emisiunea "Teo Show", vedeta a urcat în bolidul său de peste 100.000 de euro, iar paparazzii au încercat să o urmărească, fiind însă blocaţi de bodyguarzii Mihaelei, aflaţi în altă maşină.

Enervat la culme că nu poate să o urmarească pe vedetă, unul dintre paparazzi s-a dat jos din maşină şi a început să-l lovească pe unul dintre cei care îi blocaseră accesul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod