Dosar Eva. Iubirile "Zânei": Andreea Marin, în căutarea dragostei adevărate

La 38 de ani, după mai multe relații și două divorțuri, vedeta continuă să creadă în iubire și să-și caute fericirea. Prin recunoașterea relației cu Tuncay Ozturk, "Zâna" își asumă riscul de a a-și pune din nou viața sub presiune.
Dar e dreptul ei de a merge mai departe și de a-și căuta idealul. Toți bărbații din viața Andreei Marin au rămas în urma ambiției sale de a-și găsi împlinirea în dragoste. Niciunul nu a reușit să-i rămână alături pentru totdeauna, deși primul și ultimul soț - până acum - au jurat că așa vor face. Toți au rămas în inima sa, iar Bănică Junior are un loc special, a spus-o chiar ea, însă acum e timpul pentru un nou capitol: Tuncay Ozturk.

"Zâna" nu și-a pierdut farmecul

A surprins mult această mișcare a Andreei. După un divorț epuizant, din care a ieșit și cu câteva kilograme în plus, ea a dat impresia că s-ar putea împăca cu Ștefan. Apoi a răsărit zvonul - răspândit de ea sau de persoane din anturajul ei - că s-ar fi cuplat cu medicul fizioterapeut cu care a făcut recuperarea după problemele de sănătate la clinica Acibadem din Istanbul. 

Cei doi se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacientul clinicii Acibadem din Turcia, unde el lucrează ca fizioterapeut şi osteopat, fiind foarte apreciat pentru munca lui.
Andreea Marin a ajuns să se trateze în Turcia la sfatul gimnastei Andreei Răducanu, după ce vedeta a căutat timp de trei ani o soluţie pentru a scăpa de problemele pe care le avea la coloană. După intervenţia chirurgicală suferită, vedeta a avut nevoie de recuperare, cel care a ajutat-o să-şi revină fiind chiar Tuncay Ozturk. 
Potrivit Click!, turcul este unul din cei mai apreciaţi profesionişti în domeniul său, el lucrând în mod curent cu sportivi de performanţă din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem. Printre aceştia s-au numărat şi sportivii români Simona Amânar, Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu.

Cunoscută pentru discreţia ei, vedeta a confirmat neaşteptat de repede noua relaţie şi a ieşit în lume alături de noua sa cucerire. Un bărbat bine, rafinat, cu 12 ani mai tânăr decât ea. Cine spunea că "bagheta magică" a "Zânei" şi-a pierdut farmecul?
 
 
 
"Sunt omul surprizelor şi prefer să vă aduc veştile atunci când ele sunt gata să se întâmple", spunea ea într-un interviu pentru eva.ro, publicat la începutul lunii aprilie.
Şi s-a ţinut de cuvânt. "Nu pot trăi după speculaţiile unora şi altora. Cert e că suntem prieteni la acest moment, însă îmi doresc foarte mult şi ne dorim amândoi ca această prietenie să evolueze frumos. Suntem doi oameni care au găsit puncte comune şi în profesie şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că lăsam viaţa să meargă înainte şi să ne surprindă frumos", le-a explicat Andreea reporterilor de la Acasă TV, la petrecerea Viva!.

Un bărbat care o face fericită

Mai important, "Zâna" a admis pentru prima dată public că este fericită şi că între ea şi medicul turc nu e doar o simplă prietenie. Întrebată de un reporter dacă este fericită în noua postură din viaţa ei, ea a răspuns afirmativ. "Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă pentru mine nu e nouă, e nouă doar pentru voi."

Andreea Marin e nedespărţită de noua sa dragoste. Luni seară, cei doi au fost fotografiaţi împreună, la cumpărături, de paparazzi de la Wowbiz, într-un supermarket din cartierul bucureştean Pipera. 
 
 
 
A doua zi, ei mers la Bistriţa, acolo unde vedeta şi-a susţinut proiectul "Şcoala mamelor", un program care încearcă să prevină violenţa în familie. Pe parcursul evenimentului pe care Andreea l-a organizat, Tuncay a aşteptat-o în sală, în primul rând, iar când ea şi-a făcut apariţia pe scenă, chipul lui s-a luminat. "Tuncay a reuşit să-mi readucă zâmbetul pe buze. M-a cucerit cu tandreţea şi sinceritatea lui. E un bărbat împlinit, care a muncit enorm pentru a ajunge unde este acum, pentru a-şi împlini visul de a fi medic", i-a spus vedeta unei prietene, citată de ziarul Libertatea.

Semn că traversează din nou o perioadă propice, apariţiile publice ale vedetei s-au înmulţit, iar ea mai deschisă către presă şi public. Andreea a postat vineri, pe contul ei de Facebook, un mesaj în care anunţa că a botezat o fetiţă. "Măriuca noastră. Are naşa o finuţă... Frumuşică foc!", a scris ea.
Jurnaliştii de la Libertatea au remarcat, de altfel, trăsăturile chipului ei, inundate de lumina şi de fericirea de altădată, care denotă că schimbările din viaţa sa i-au prins foarte bine.
 
 

Unde va duce relaţia cu noul ei iubit, doar tabloidele ştiu. Potrivit Click!, Andreea Marin şi-ar dori un bebeluş. "Andreea îşi doreşte de foarte mult timp încă un copil. Faptul că relaţia cu mai tânărul ei iubit a devenit una serioasă a determinat-o să se gândească iar la acest lucru", a mărturisit o prietenă de-a "Zânei" pentru ziarul amintit. De altfel, vedeta n-a ascuns niciodată faptul că vrea să rămână din nou însărcinată.

Deocamdată, primul efect al acestei relaţii îl vizează pe fostul ei soţ: Ştefan Bănică n-a fost încântat de surpriza fostei soţii, susţine Libertatea. "Nu e treaba lui Ştefan că fosta lui soţie încearcă să-şi refacă viaţa. Doar că a rămas uimit de cât de repede şi-a revenit doamna Marin. La început, era sigur că Andreea vrea doar să-l facă gelos, dar acum, când e limpede că fosta lui nevastă şi doctoraşul turc sunt împreună, e cam fiert. El n-a apărut cu o altă femeie în public şi poate şi din acest motiv e puţin ofticat", au declarat apropiaţi ai cântăreţului pentru ziarul citat.

E greu de spus dacă lucrurile stau chiar aşa, însă în mod firesc, nu se poate ca doi oameni care au fost căsătoriţi şapte ani şi au împreună o fetiţă în vârstă de cinci ani, Violeta, să fie total indiferenţi la ceea ce face celălalt în această perioadă. Mai ales că s-au despărţit în condiţii civilizate şi s-au înţeles atât de bine şi după divorţ, încât presa i-a crezut în stare să fi regizat toată povestea despărţirii.
 
Cine se aştepta ca Andreea Marin să descopere atât de repede o nouă iubire? Şi totuşi, ea a spus încă din februarie că trebuie să meargă mai departe şi a dat o declaraţie echilibrată în acest sens: "Ştefan Bănică are locul lui în inima mea pentru o viaţă.
Şi vom fi legaţi în felul acesta pentru o viaţă. Recunosc, despărţirile sunt grele, dar eu sunt om matur acum."
 
 
 
Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor Violeta.

Problemele au rămas în urmă

Fericirea pe care o mărturiseşte acum Andreea Marin vine după doi ani grei şi un început de 2013 plin de tensiune. În 2011 ea a trebuit să facă faţă unui scandal iscat după ce Lavinia Părva, fosta solistă a trupei Spicy, a fost pozată intrând în blocul în care Bănică Junior are un apartament. 

Apoi au fost problemele de sănătate care au măcinat-o periodic, vedeta fiind operată de mai multe ori la coloană, în clinica Acibadem din Istanbul, unde avea să-l cunoască pe Tuncay Ozturk. 

În iunie anul trecut, "Zâna" a avut un conflict dur cu Adriana Nicolae, care insinua de mai mult timp că are un copil cu Ştefan Bănică Junior. Cele două s-au întâlnit faţă în faţă pe scena Galei Premiilor VIP, iar Andreea a oferit un spectacol antologic, întrebând-o direct, de mai multe ori, dacă Bănică Jr. e tatăl copilului Adrianei, așa cum aceasta lăsase să se înțeleagă. Mai târziu, s-a aflat că era copilul lui Dragoş Ţânţăreanu.

În octombrie anul trecut, Andreea Marin a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și că a apelat la un psiholog, la sfatul lui Bănică Junior. "Foarte important a fost că l-am avut pe soţul meu alături de mine. Ştefan a insistat să mergem împreună la psiholog. Am reacţionat negativ prima dată: «De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?». Dar el a ştiut să mă convingă şi m-a ajutat foarte mult lucrul acesta, dar şi pe el, pentru că şi-a făcut o imagine despre starea mea", a povestit vedeta.
 
 

La începutul anului, a venit vestea divorţului. A doua experienţă de acest gen pentru ea, după mariajul cu Cristian Gheorghiţă, primul soţ al Andreei Marin. Cei doi s-au căsătorit în 1995, pe când ea avea 21 de ani, şi s-au despărţit după trei ani.
"Orice cuplu care ajunge la divorţ trece şi prin reproşuri de genul că nu e bine pusă cana pe masă. Bineînţeles că am trecut şi noi printr-o astfel de fază a relaţiei. Nu eu l-am anunţat că divorţez. A fost o decizie luată de comun acord. Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luăm o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au rămas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm", a explicat "Zâna" la WOWbiz. 
 
 
 
În prezent, Gheorghiţă e director de marketing la o televiziune, e căsătorit şi are un băieţel de trei ani.

Până unde? Până când?

În 2003, Andreea Marin a avut o scurtă relaţie cu avocatul Cosmin Corendea, pe atunci în vârstă de 27 de ani. Ei au fost fotografiaţi în pat de fotoreporterul unei reviste mondene, care se căţărase într-un copac pentru a-i surprinde. La scurt timp, Andreea şi Cosmin s-au despărţit. Avocatul lucrează acum pentru ONU, în SUA.
"Zâna" a avut o relaţie specială cu Ion Țiriac. Ei au fost văzuţi de multe ori împreună, între 2004 şi 2005, însă nici unul nu a recunoscut că ar forma un cuplu. 
Presa a mai scris că printre iubiţii Andreei s-au mai numărat Robert Turcescu, Dan Negru şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei Matache. 

Un lucru e sigur acum: noul bărbat din viaţa ei a dovedit că e specialist în recuperare. El a reuşit să o facă fericită pe Andreea Marin şi să-i dea un nou sens acestei perioade de după divorţ. E o pereche care poate evolua frumos. Până unde? Până când? Asta nici tabloidele nu ştiu. Deocamdată.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GICA CONTRA pe 4 Iun 2013, 19:27
    DEALU-I DEAL SI VALEA-I VALE...

    Chiar ca poporul asta plin de maciuci si cozi de topoare nu-si poate face idoli decit borfet de proasta calitate. Sa nu vada acest popor vreo diferenta intre fosta sotie a lui Adrian Pintea si altele care si-au construit cariera nu cu Lazararov si in lazararov cu "hartisti" de mina a cincea care se dau si jurnalisti si oameni de teatru adica din astia care le stiu pe toate raminind sa-si faca si "felul" de unii singuri? Oricum de fiecare data a lui Tiganu i-a luat-o inainte si a lansat mode pentru super hormonate cu capul mic si creierul lejer. Ma uitam citi a insirat zina in viata ei. Cu Gheroghita ar fi bine sa spuneti adevarul cum a prins-o in flagrant delict in maciuca altuia. Pai Moldova inca de pe vremea lui Fanica cel Mare platea pesches la Poarta si ca bonus le trimitea fatuci de-ale noastre din popor ca sa puna "osul " nu gura pentru a face sa prospere natalitatea la poporul turc. Erau ridicate la rang de cadine nu? Ma uit cum alearga Vintur si alte panarame dupa glorie sa puna mina pe cite un idiot care nu stie cu ce se maninca putoarea din romanica. Ce poza frumoasa ti-au luat pe cind iti verifici mesajele. Eu in naivitatea mea ma gidneam ca meditezi ca ai niste mustrari de constiinta insa chiar ma inselam. Draghe unde Dumnezu nu a dat nu ai cum sa ceri. Pina atunci pina departe continua sa-i vrajesti pe prosti impreuna cau bosforeanul tau iar alalaltul la fel sa o mai puna nu de o ghiuveta ci poate de un boiler ca sa mai faca un ban. Violeta, frumos nume numai ca este des folosit de tzigani, va avea o avere frumoasa daca voi adica tu si turcul nu o sa faceti niste spahii in numar de vreo 10 asa ca turcul este puios tare din cite se stie. Apoi draghe zina poate te duci la "stambul" sa ti o prelegere despre efectul razelor gama la menopauza gainei pentru a linisti spiritele pe acolo. Apoi invata melodia aia "dealu-i deal si valea-i vale " C@@rva-i c@@rva pina moare!" haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod