Dosar Eva. 7 vedete din România care au îmbrăcat rochia de mireasă în 2012

2 din 8

Teo a avut o rochie ca-n anii '20

Vedeta TV s-a căsătorit pe 2 iunie, chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani, cu iubitul ei, Constantin Iosef.

Nunta a avut loc la Buftea, într-un cadru intim. La dorinţa mirilor, cununia religioasă s-a desfăşurat în aer liber, în apropierea cortului, chiar pe pajiştea de la Buftea, pe malul lacului, într-un cort amenajat exact pe gustul miresei şi decorat în tonuri de roz şi alb, iar petrecerea a avut ca temă anii '20.
Naşii de cununie au fost Romeo Dediu (chitaristul de la Holograf) şi soţia acestuia, Claudia Dediu, care a fost şi organizatoarea evenimentului.
Printre cei 150 de invitaţi s-au numărat Nuami Dinescu, Andreea Godeanu, fosta producătoare a lui Teo de la Pro TV, Mircea Badea şi Carmen Brumă, Alexandru Ciucu (cel care i-a şi făcut costumul mirelui) împreună cu soţia sa Alina Sorescu, trupa Harra, Carmen Tănase, dar şi multe alte persoane din showbiz precum şi rude.
După cununia civilă, care a avut loc în jurul orei 19.00, a urmat cea religioasă, preoţii deplasându-se la Buftea. Pe spaţiul verde a fost special amenajat un altar, unde a avut loc ceremonia.

Îmbrăcată într-o rochie în stilul anilor 1920, realizată de creatoarea Liza Panait, Teo a spus "Da" într-un decor de vis, pe malul lacului Buftea. "Rochia de mireasă e frumoasă, îmi place foarte mult. Are două părţi: în partea de sus este simplă, iar în partea a doua are un fel de fotă. Voi avea şi o a doua ţinută. Voi avea o rochie de mireasă şi o rochie şi de mai mireasă!", a spus Teo înaintea nunţii.

Holograf, Taxi, Mircea Baniciu, dar şi Mihai Mărgineanu au întreţinut atmosfera pentru invitaţi. Potrivit ziarului Cancan, accesul în studiourile din Buftea s-a făcut numai pe bază de invitaţie, un bodyguard verificând fiecare maşină care a pătruns în interior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod