Dosar Eva. 7 vedete care s-au pozat în oglindă ca niște pițipoance

Moda pozatului în oglindă cu telefonul mobil continuă să se extindă în showbiz-ul românesc. În ultimii ani, mai multe vedete din România au simţit nevoia să se pozeze ca nişte piţipoance adevărate şi să pună repede-repede imaginile pe Facebook sau Twitte, ca să le vadă toată lumea şi să aibă ce comenta. Şi chiar dacă primesc o avalanşă de critici, până la urmă publicitatea negativă e mai bună decât deloc. Cea mai recentă "creaţie" îi aparţine Andreei Bănică.

După ce au descoperit cât de "trandy" pot fi starurile de peste Ocean dacă se fotografiază în oglindă şi îşi pun pozele pe reţelele sociale, vedetele din România au început să guste tot mai mult acest tip de promovare. E drept, au şi avut pe cine să copieze: nume grele, precum Kim Kardashian, Lady Gaga, Miley Cyrus sau Demi Moore s-au pozat în oglindă de nenumărate ori, prin urmare dacă reţeta "succesului" a fost testată la nivel înalt, de ce n-ar merge şi la noi? Aşa că priviţi şi vă minunaţi!

1 din 8

Andreea Bănică a greşit cadoul pentru fani

Săptămâna trecută, cântăreaţa a vrut să le mulţumească fanilor săi după ce a ajuns la 400.000 de admiratori pe Facebook. Iar cea mai bună idee care i-a dat prin cap a fost să-şi facă o poză cu telefonul, îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi fără machiaj. Ceea ce a ieşit n-a prea fost pe gustul tuturor.

"Bună dimineața! Azi "m-am trezit" cu 400k de prieteni:). Sunt așa happy! Vă iubesc mult și vă doresc o zi la fel de frumoasă precum a mea!;)", a scris Andreea.
În doar câteva minute, cântăreaţa a primit câteva zeci de comentarii, cele mai mai multe pozitive. Mulţi au lăudat-o, dar ea s-a ales şi cu multe critici. Iar unele foarte acide. "Problema ei nu e că nu arată bine, ARATĂ!!!! arată însă TOT, cu alte cuvinte nu are decenţa unui VIP cum se crede. Când mama natură te-a înzestrat cu frumuseţe se vede, nu trebuie neaparat s-o ''urâţeşti'' prin gesturi. Tu dragă Andreea nu trebuie să stârneşti controverse, poate numai simpatii. Crede-mă, nu ai structura intelectuală necesară pentru a stârni controverse, chiar dacă ai avea ca mentor pe Tucă (Tucă Show) sau Mihaela Rădulescu. Un sfat: Vopseşte-ţi rădăcinile şi pozează-te când iei mic dejun, e mai acceptabil. Sau dacă tot vrei să şochezi, fă o poză când te razi pe picioare ::)))))))", este unul dintre mesajele de pe pagina artistei.

17 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod