Dosar Eva: 7 vedete care păcătuiesc în Postul Paștelui. Vezi cum!

Multe vedete se mândresc cu credința lor, își agață cruciulițe la gât și țin post pentru dietă, ca să slăbească și cred că așa sunt mai aproape de Dumnezeu. Gigi Becali și Oana Zăvoranu, de exemplu, țin tot timpul crucifixul aproape, dar să te ferească Dumnezeu să intri în gura lor, că nici Sfântul Duh nu te mai scapă de vorbele lor grele!

Latifundiarul e renumit pentru gesturile lui de caritate, îndeosebi pentru sprijinirea sinistraților, dar când își iese din minți pune pe fugă toți îngerii păzitori. Cât despre Oana, ea are un bogat "cazier bisericesc" și e de mirare că niciun sobor n-a afurisit-o până acum, după ce a pozat în sânii goi cu crucifixul în brațe sau după ce s-a încurcat cu vrăjitoarele Vanesa și Melisa.

De sărbători, însă, vedetele se mai cumințesc și încearcă să adopte o atitudine mai pioasă, chiar dacă unii înțeleg prin asta că trebuie să țină post ca să slăbească sau să se distreze în cluburi, că la TV "nu dă bine". Există, însă, și personaje publice care au uitat de cele sfinte și au păcătuit în Postul Paștelui, prin vorbă sau prin faptă, cum spune preotul.

1 din 8

"Iepurașul" Mazăre a făcut glume deocheate la grădiniță

Primarul Constanței a mers joi prin grădinițe pentru a împărţi cadouri şi, spre deliciul celor mici, el a dat puțin în mintea copiilor, jucând rolul unui clown. Însă nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită: edilul a comis o prostie care a șocat asistența.

Mazăre a observat într-o grădiniță că fetele stăteau într-o parte a sălii, iar băieţii în cealaltă parte şi i-a întrebat: "Dar voi aşa staţi aici, fetiţele într-o parte şi băieţii în alta, nu vă încălecaţi?". Una dintre fetiţe i-a răspuns: "Noi suntem copii educaţi!", iar acesta a replicat: "Când o să mai creşteţi o să vă încălecaţi".
Apoi, Mazăre a întrebat-o pe fetiţă dacă atunci când vrea să se facă mare doreşte să fie politician. "Nu. Eu vreau să mă fac milionară, vreau să am mulţi bani", a răspuns copilul. Mazăre i-a mai spus că dacă va fi politician, va avea mulţi bani.

 

8 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod