Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

Vara, de regulă, vedetele își văd de vacanțele lor, iar actualitatea mondenă devine mai puțin palpitantă. Dar mai sunt și excepții - noul scandal din familia Prigoană a dat din nou de lucru tabloidelor și emisiunilor TV de profil.

După o perioadă de tensiuni pe care nu şi le explică, Adriana Bahmuţeanu a decis să-şi ia cei doi băieţi şi să plece din casă, lăsându-l din nou singur pe Silviu Prigoană, cu gândul că poate îi vine mintea la loc.

O tactică riscantă, pe principiul "totul sau nimic", care poate duce la împăcare sau la divorţ, dar pe care în ultimii ani au pus-o în practică şi alte vedete din România. Cu ce rezultate, vedeți aici.

1 din 8

Bahmu și Prigoană, aproape de al patrulea divorț

Pe 4 august, după o ceartă mai aprinsă cu soțul ei, Adriana Bahmuțeanu și-a luat cei doi copii și a plecat de acasă. În replică, Silviu Prigoană a depus marți la Judecătoria Sectorului 3 o cerere de încredințare a celor doi copii ai lor, Eduard și Maximus.

Adriana susține că nu știa că soțul ei a dat-o în judecată. "Ne-am certat sâmbătă de la aerul condiţionat. El voia să fie foarte frig în casă, iar mie şi copiilor ne curgeau nasurile. Pentru că era o atmosferă foarte apăsătoare în casă, mi-am luat copiii şi am plecat la un fin de-al nostru care are un hotel lângă Bucureşti. M-am gândit să îl las câteva zile singur să se liniştească cu capul, şi eu la fel. Mă şochează comportamentul lui. Silviu chiar e nebun! Cred că l-a bătut prea mult soarele în cap", a declarat ea pentru cotidianul Libertatea.
În schimb, deputatul a depus o plângere împotriva soției sale pentru părăsirea domiciliului conjugal, cerând încredințarea celor doi copii minori ai cuplului. "Adriana a plecat de acasă? Nu ştiam... Sunt în Serbia... Şi chiar dacă a plecat, e majoră, e vaccinată. Oricum, soţia mea a mai plecat de multe ori cu copiii. Nu e vorba de nici un divorţ. E doar o acţiune încadrată juridic la regimul familiei", a spus Prigoană pentru ziarul citat.

Deocamdată, cei doi nu au anunțat ce vor face mai departe. Deși politicianul a subliniat că prin acțiunea lui nu vizează divorțul, evoluția acestui scandal rămâne imprevizibilă.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în 2003. N-a fost însă o relație liniștită, pentru că într-un interval de nouă ani ei au ajuns de trei ori în fața judecătorilor, cerând divorțul. Ultima oară s-au căsătorit în 2009, chiar în ziua în care Adriana Bahmuțeanu împlinea 35 de ani.

Foto: Mediafax

12 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod