Dosar Eva. 7 săruturi memorabile care au făcut senzație în toată lumea

Săruturile vedetelor au devenit o modă. După momentele incitante, oferite de Madonna în compania Christinei Aguilera și a lui Britney Spears, alte celebrități au preluat această tendință și s-au sărutat pe scenă. Săruturi între femei, între mamă și fiu, între tată și fiu, între o femeie și un transsexual, dar și între un bărbat și un cățel - astăzi iubirea nu mai are limite!
1 din 8

Kate Moss, sărut pasional cu un transsexual

Modelul britanic a pozat anul trecut, pentru coperta revistei Love, sărutându-se pasional cu modelul transsexual brazilian Lea T.

Cu un machiaj minimalist şi o "falsă" coafură masculină, Kate Moss este aproape de nerecunoscut în această fotografie de pe coperta revistei Love. Fotograful a inversat însă rolurile şi a distribuit-o pe Kate Moss în rolul "bărbatului", iar modelul transsexual Lea T a jucat rolul "femeii". Imaginea controversată a fost publicată pe coperta numărului din luna februarie a revistei Love, o ediție dedicată clişeelor "androgin-şic". Fotografia este însoţită de textul: "This is hard core".

Nu a fost pentru prima oară când Kate Moss se sărută cu o femeie. Potrivit Mediafax, modelul britanic în vârstă de 38 de ani s-a sărutat în 2006, timp de un minut, cu Jemima Khan, pentru a strânge fonduri în cadrul unei acţiuni de binefacere.

Partenera ei de pe coperta revistei Love, transsexualul Lea T, a apărut adeseori pe prima pagină a revistelor de specialitate în ultimii doi ani, fiind considerată "noua senzaţie din modă".
Lea T, pe numele real Leandro Cerezo, este fiul jucătorului brazilian de fotbal Toninho Cerezo şi a fost descoperit de Ricardo Tisci, directorul de creaţie al casei Givenchy. Înainte de a deveni fotomodel şi apoi imaginea casei Givenchy, Lea T. a fost asistent personal al lui Tisci, notează Mediafax.
Lea T a pozat recent pentru ediţia italiană a revistei Vanity Fair şi a pozat nud pentru ediţia franceză a revistei Vogue.

16 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod