Dosar Eva. 7 personaje excentrice din România şi ciudăţeniile lor

Unii îi consideră excentrici, alţii îi socotesc de-a dreptul ciudaţi. Sunt persoane publice care s-au consacrat prin extravaganţa lor şi prin faptul că nu le pasă de felul în care sunt judecaţi de restul lumii. Vezi care sunt cele mai excentrice personaje autohtone şi prin ce se remarcă acestea!
1 din 8

Iulia Albu: când găina cântă în casă

Fosta soție a creatorului de modă Mihai Albu este, de departe, cea mai excentrică vedetă din România. Apariţiile sale publice au fost aproape de fiecare dată controversate.

Iulia Albu şi-a făcut un obicei din a surprinde şi din a fi altfel. Prin ţinutele sale, prin apariţiile sale la diverse evenimente şi prin pictorialele îndrăzneţe, neconvenţionale, ea şi-a consolidat în mod deliberat statutul unei persoane care nu se încadrează în tiparele obişnuite, care urăşte banalul, firescul şi tot ceea ce este liniar.
De cele mai multe ori, Iulia a şocat cu look-ul ei. Ţinuta extravagantă a adus-o în prim-plan şi în toamna anului trecut, la prezentarea colecţiei primăvară-vară 2013 "LOST", a designerului Dorin Negrău. Ea a atras atenţia cu o bluză din borangic, transparentă, prin care i se vedeau sânii.
Vedeta este recunoscută şi pentru colecţia specială de ochelari de soare, între care se remarcă modelul cu patru lentile, inspiraţi de Mickey Mouse.

Cea mai mare "aroganţă" - ca să cităm dintr-un alt personaj excentric - a Iuliei rămâne însă găina de companie. O alegere temerară, care i-a atras un potop de ironii şi se pare şi un divorţ, chiar dacă ea a negat faptul că acesta ar fi fost motivul despărţirii de Mihai Albu. Iulia a sfidat însă permanent toate şabloanele sociale şi şi-a asumat preţul acestui stil de viaţă. "Iulia Albu e foarte excentrică şi e foarte greu de integrat într-o societate ca a noastră. Mi se pare că e o zebră într-un parc sau în Piaţa Obor", a declarat parapsihologul Alina Albu la Antena 2.

10 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod