Dosar Eva: 7 femei celebre din România care au luat în greutate

Kilogramele în plus sunt un coşmar pentru orice femeie, cu atât mai mult pentru o vedetă. Fie că s-au îngrăşat după ce au născut, din cauza dietei sau a unor dereglări ale organismului, vedetele autohtone au doar două variante: fac tot posibilul pentru a slăbi sau acceptă ideea că vor deveni subiecte pentru bârfe şi tabloide.

Chiar şi Adele, care a reuşit să spargă barierele stricte ale standardelor din showbiz, a primit o remarcă dură din partea creatorului de modă german Karl Lagerfeld, cunoscut pentru stilul său, fără perdea, în care îşi spune părerile. "Reprezint majoritatea femeilor și sunt mândră de asta", a replicat cântăreața britanică, după ce designerul a spus despre ea că "e cam grasă".
Dacă așa se pune problema în showbiz-ul internațional, acolo unde fiecare cuvânt și orice gest conrtează, vă dați seama ce șanse are o vedetă în România să scape netaxată pentru că este - "ce șoc!" - grasă.

1 din 8

Oana Roman, luată peste picior de Capatos

Vedeta se confruntă de mai mulți ani cu problema kilogramelor în plus. După o perioadă în care a încercat mai multe diete, ea pare să fi abandonat lupta cu greutatea, preferând să înfrunte bârfele și poantele care o vizează. Și nu-s deloc puține.

Împăcată cu situația, Oana și-a construit un discurs ofensiv, ea declarând de mai multe ori că arată mai bine decât multe dintre fetele de 21 de ani de astăzi. "Se pare că e un trend, e o <<fiţă>> să vorbeşti urât despre Oana Roman, să faci bancuri cu Oana Roman, să o umileşti pe Oana Roman. Dar n-au reuşit! Am senzaţia că de când se vorbeşte urât despre mine, îmi merge bine. Ca atare, eu nu pot decât să le mulţumesc oamenilor care mă defăimează pentru că, datorită lor, Dumnezeu mă iubeşte mai mult", declara ea, în ianuarie, pentru eva.ro. Această abordare, dar și expunerea publică, au adus-o "în bătaia puștii", fiind deseori ironizată pentru greutatea sa.

În ultimele luni, Dan Capatos își umple emisiunea spunând bancuri și aluzii la adresa ei, împreună cu Bordea şi DJ-ul Silviu Andrei. Toate aceste ironii sunt "mascate" cu pseudonimul "Onuca". Glumițele de pe site-ul timesnewroman.ro ("Oana Roman, alergată de nişte cetăţeni cu cuţite şi un arzător cu butelie" sau "Oana Roman trebuie să se îngraşe 200 kg pentru a se juca pe sine într-un film autobiografic") sunt nevinovate în comparație cu ceea ce se transmite la "Un show păcătos": "Dacă trece Onuca prin faţa televizorului, ratezi trei emisiuni 'Un show păcătos'" sau "Pe Onuca au început să o latre câinii... Ham!... Ham!... Hamburger!", sunt câteva dintre bancurile care au stârnit râsul în studio.
Capatos nu s-a limitat la poantele din emisiune. "Am aflat din surse foarte sigure, că Oana a fost surprinsă într-o zi cum se îmbuiba din mâncarea machieuzelor, iar acestea nu ştiau dacă e cazul să fugă de frică că poate le mănâncă şi pe ele. Vorbesc serios, chiar a fost prinsă făcând asta. Dar nu pot să spun de unde ştiu, e de la Kanal D, dar e o sursă foarte sigură", a spus el pentru ziarul Ring.
Oana susține că realizatorul e frustrat pentru că ea a refuzat să vină în emisunea lui. "Ce se întâmplă în societate cu persoanele care au o greutate peste cea ideală? Ceea ce păţesc eu. Adică sunt puse la zid, dar eu nu-i bag în seamă, pentru că sunt sănătoasă la cap, provin dintr-o familie cu educaţie. De 20 de ani păţesc astfel de lucruri", a spus ea.

Când avea cea mai mare nevoie de solidaritate, pumnalul i l-a înfipt în spate tot o femeie. Mama Bănică a postat pe Facebook un mesaj tăios: "Oano, tu nu ai o greutate peste cea ideală. Ai o greutate mult peste cea ideală. Asta pentru că mănânci enorm, nu pentru că ai vreo boală. Iar când cineva îţi spune în faţă să mănânci doar o shaorma, nu cinci, începi să victimizezi, într-o încercare de a stoarce lacrimi celor din jur. Mergi la sală. Renunţă la tonele de mâncare pe care le bagi în tine. Asta dacă ai ambiţie. Dacă nu, continuă să te plângi, ca şi cum în faţa nesimţirii culinare ar trebui să ne plecăm frunţile, să fim empatici şi să suspinăm în batiste! Până şi Ioana Tufar a fost în stare să dea jos 100 de kilograme! Despre Minodora, ce să mai spun? Am vazut o cum a făcut în alergare 15 ture de stadion! E jenant ce faci! De 20 de ani te plângi că eşti grasă. Faci ceva pentru a NU mai fi?", a scris jurnalista.

17 Martie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Belu Maria pe 18 Mar 2013, 10:29
    Oana Roman

    Nu stiu daca aceste subiecte trebuie sa fie puse pe sticla. In primul rand OANA nu se prea priveste in oglinda, caci isi pune niste toale care nu o avantajeaza. Vai de ea. Au aparut prea multe neavenite pe sticla. Unde este arta adevarata.

    0
    0

  • pollet_a pe 17 Mar 2013, 20:17
    De ce..........?

    Cu 2-3 exceptii, restul din cele 7, de ce sunt celebritati ? Ca apar mai dezbracate, sau ca isi etaleaza ineptiile si devin ridicole (fara sa realizeze cat sunt de snoabe) ?

    0
    0

  • Kisuletz pe 17 Mar 2013, 16:43
    Grasa, grasa dar frumusetea nu tine doar de asta !

    Acum 3 saptamani, intr-o vineri in timp ce luam avionul am avut "ocazia " sa o vad pe Oana Roman. Era chiar foarte aproape de mine intrucat am luat acelasi avion. Ok, e grasa , dar sa se imbrace adecvat pentru greutatea si silueta ei. NU iti iei fusta scurta si iti pui niste platforme , doar pentru ca ai auzit ca poate te face mai slaba.In plus, tu mergi sa iei avionul, dar iti pui haine de parca ai pleca in club. Esti grasa, nu poti (vrei) slabi, dar macar investeste in tine pentru a arata bine. Si grasele pot fi frumoase.

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod