Dosar Eva. 7 despărțiri care au surprins publicul. Vezi de ce și-au spus adio!

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Devorate de tentații, zvonuri și indiscreția presei, cuplurile celebre rezistă cu greu la proba timpului. Perechi frumoase, unele parcă menite să rămână sudate pentru totdeauna, s-au destrămat ca un fir de praf, spre surprinderea publicului. Andreea Marin și Ștefan Bănică continuă șirul nefast al cuplurilor celebre din showbizul autohton care au ajuns la momentul despărțirii.
1 din 8

Andreea Marin și Ștefan Bănică, divorțul anului

Chiar dacă despre Bănică Junior s-a scris că ar fi călcat strâmb, iar "Zâna" a mai dat câteva semne că ceva "scârțâie" în viața ei, nimeni nu avea o dovadă concretă că va urma divorțul.

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, poate mai puțin pe cei din anturajul vedetelor. Pe 10 ianuarie, Andreea și Ștefan Bănică au postat același mesaj pe conturile lor de Facebook, apoi au urcat în avionul cu destinația Dubai și duși au fost! "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi. Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă. Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri. Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică", au scris cei doi pe conturile lor de Facebook.

Din Dubai, cei doi au postat pe rețeaua de socializare mesaje de mulțumire adresate admiratorilor. Deși au plecat împreună vineri Ștefan Bănică s-a întors singur în țară și i-a luat peste picior pe reporterii aflați la aeroport. "Mă bucur că sunteţi aşa de mulţi. Mi-ar plăcea să fiţi la fel de mulţi şi la concerte şi acţiuni caritabile. Dar văd că vă interesază mai mult divorţurile şi înmormântările", a transmis ironic cântărețul.
Întrebat unde este soţia lui, cântărețul a răspuns ironic, cu un deget ridicat în sus: "Unde este Andreea? Aceasta este întrebarea". Încadrat de doi bodyguarzi care l-au preluat de la aeroport, Bănică a refuzat să vorbească despre divorț: "Sunt convins că aţi citit, ca nişte profesionişti ce sunteţi, mesajul postat de noi. Scria acolo că nu dăm interviuri despre asta."

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor, Violeta.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • franciska pe 21 Ian 2013, 19:39
    FRUMOS

    pacat ca s-au despartit le statea bine impreuna dar bravo lor ca sunt civilizari si nu fac un scandal din asta ar trebui sa invete si alti

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod