Dosar Eva. 7 celebrități din România care s-au războit cu presa

2 din 8

Mădălin Ionescu, în război cu mogulul

Prezentatorul TV nu iartă trustul Intact. După doi ani de când conducerea Antenei 1 l-a scos fără explicații de la pupitrul emisiunii care l-a consacrat, "Acces direct", Mădălin Ionescu a anunțat că dă în judecată compania familiei Voiculescu.

Realizatorul emisiunii "WOWbiz", de la Kanal D, a decis în martie să acționeze pentru a-și recupera banii pe care, spune el, îi are de primit din perioada în care lucra la Antena 1, "cel puţin 150.000 de euro". "Mai am un an în care, potrivit legii, mai pot să-i chem în instanţă. E vorba în primul rând de o decizie, care, din punctul meu de vedere, a fost o premieră în materie de neprofesionalism, unică în istoria televiziunii, şi nu pot să uit lucrul acesta, chiar dacă sunt un tip mai mult decât generos. În al doilea rând, e vorba şi de anumite pierderi financiare. Cred că în vara aceasta va fi momentul în care voi începe procesul, cu Intactul în primul rând", anunța Mădălin Ionescu pentru Evenimentul zilei.

În mai 2010, pe când realiza "Acces Direct", Mădălin Ionescu a mai avut o dispută cu un post TV. El a fost revoltat de emisiunile de la OTV, în care omul de afaceri George Papari și alți invitați au dezbătut despărțirea lui, fără să i se ceară însă un punct de vedere. "Toți cei care au participat la linșajul mediatic, inclusiv publicațiile care au mințit, denaturând, mistificând adevărul, făcând afirmații extrem de grave fără probe și amestecându-se mai mult decât dramatic în viața mea privată, vor fi dați în judecată. Am vorbit cu avocații, iar răspunsul va fi în justiție. E cea mai onorabilă cale, nu mă cobor la un asemenea nivel. Ultimii oameni care puteau să-mi dea lecții de morală erau cei care au fost acolo, din toate punctele de vedere", a declarat Mădălin Ionescu pentru ziarul Ring. "S-au făcut afirmații mai mult decat aberante despre toată lumea... Dacă au ajuns să spună că eu am nu știu ce relație cu Camelia Voiculescu... E o monstruozitate, e ceva fetid, mai lipseau să spună că am violat rațe, că am sifilis, SIDA și toate bolile posibile. Voi face plângere la CNA și îi voi da în judecată pe toți", a mai spus prezentatorul TV.

Mădălin Ionescu nu a mai făcut însă declarații despre stadiul acțiunilor sale în justiție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod