Dosar Eva. 7 apariţii ciudate ale unor personaje celebre din România

În fiecare an, de Halloween, vedetele de talie internaţională se întrec în costumaţii excentrice şi caută să se remarce prin apariţii cât mai bizare. Vedetele din România n-au nevoie însă de un moment special pentru apariţii neobişnuite. Când vor să se menţină în centrul atenţiei, multe personaje celebre din ţara noastră reuşesc să uimească.

La capătul unei săptămâni pline de ciudăţenii ale starurilor adevărate, trecem în revistă câteva dintre bizareriile mondenilor noştri. După cum veţi vedea, la graniţa dintre interesant şi penibil nu există niciun punct de (auto)control.

1 din 8

Irinel Columbeanu a cântat "Trandafir de la Moldova", în costum popular

În luna mai, pe vremea când băncile nu-l executau silit, omul de afaceri încă se mai distra. El a fost prezent în emisiunea "O dată-n viaţă", de la TVR 1, unde a îmbrăcat un costum tradiţional românesc şi a cântat "Trandafir de la Moldova".

Columbeanu a făcut show în emisiunea Iulianei Tudor. Irinel a dansat, a cântat şi s-a distrat timp de câteva ore. El s-a îmbrăcat în costum popular şi a interpretat în duet cu Ştefania Rareş cunoscutul cântec "Trandafir de la Moldova". Emoţionat la început, Irinel şi-a dat drumul la voce şi a cântat cu foc versurile.

Cu câteva luni înainte, mai exact în noiembrie 2011, Columbeanu a fost surprins de paparazzii de la revista Ciao! îmbrăcat în fustă. El a primit vizita unui important om de afaceri scoţian, Ducele de Argyl, aşa că, pentru a-l face pe oaspetele său să se simtă ca acasă, a purtat un kilt. Aceasta este tradiţionala fustă în carouri pe care bărbaţii din Scoţia o poartă fără nimic pe dedesubt. Nu se ştie dacă Irinel a respectat întocmai obiceiul scoţian. Cert este că i-a prezentat ducelui împrejurimile Snagovului, apoi au vizitat mormântul lui Vlad Ţepeş.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ich pe 5 Nov 2012, 04:29
    Du,

    COMANDOR! YA.

    0
    0

  • fashionista pe 4 Nov 2012, 20:32
    nu inteleg

    ce este atat de penibil in a te imbraca in costum popular?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod