Dosar Eva: 10 vedete din România care s-au schimbat radical în timp

5 Februarie 2012
Ne-am obişnuit cu vedetele aşa cum arată acum. Le urmărim zilnic, le vedem în cele mai diverse ipostaze şi nu ne mai dăm seama cât de mult s-au schimbat odată cu trecerea anilor. Iar diferenţele sunt notabile, în unele cazuri chiar uimitoare.

Surprinzător, în majoritatea cazurilor, timpul a ţinut cu vedetele: acestea arată mai bine acum decât în urmă cu un deceniu! Și nu toate au apelat la operaţii estetice.
1 din 11

Gabriela Firea

În 2000, pe când era purtător de cuvânt al Guvernului, purta atunci ochelari şi era o prezenţă sobră.
Puţini ştiu că primul loc de muncă al Gabrielei Firea a fost un post de suplinitoare la o şcoală aflată la 40 de kilometri de Bacău, oraşul ei natal. După mai multe etape în presă, ea a devenit, la mijlocul anilor '90, prezentatoare a jurnalului de ştiri la TVR. În ianuarie 2000, ea a fost numită consilier de relaţii publice şi imagine al premierului Mugur Isărescu, apoi, între februarie şi decembrie 2000, a fost purtător de cuvânt al Guvernului. Gabriela Firea purta atunci ochelari şi era o prezenţă sobră; avea un aer oficial, rece. Astăzi, deşi a înaintat în vârstă, arată mult mai bine.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • braila pe 11 Feb 2012, 18:41
  ptr. eva

  de ce eva d-na firea era oribila atunci si de ce oribila si acum??pentru ca este o femeie frumoasa?si desteapta??.....................as crede ca tu nu ai ani de varsta cati ani de scoala are ea. despre tine ce sa zic? daca arati asa cum gandesti cred ca m-am lamurit.

  1
  5

 • dvsd pe 6 Feb 2012, 09:28
  asca

  Daca v-ati saturat sa va uitati de pe margine cum Romania este distrusa zi de zi si cum viitorul copiilor vostri devine din ce in ce mai intunecat, daca sunteti gata sa va implicati si sa conduceti Romania spre un alt drum, cititi programul w w w.numacalca.ro , copiati-l, dezbateti-l, trimiteti-l tuturor persoanelor/organizatiilor de incredere, inscrieti-va pe site si puneti umarul si voi.

  1
  3

 • mariana pe 5 Feb 2012, 12:07
  Gabriela Vranceanu Firea

  Timpul a lucrat cu plus pentru domnia sa. Felicitari pentru asa o mare transformare

  6
  7

 • madutz pe 5 Feb 2012, 12:05
  re!

  bravo lor ca arata mai bine...si nu mai rau!!

  8
  1

 • madutz pe 5 Feb 2012, 12:03
  re!

  eu am tot respectul pt dansa...este o femeie inteligenta!! nu se poate compara cu simona gherghe...madalin ionescu...etc!!! si nu etse deloc oribila...bey Oano arata-ne si noua o poza cu tine bey fato sa vedem ....poate arati tu mai bine...:-))) of of of!!1 la criticat sunteti primii...

  1
  7

 • Eva pe 5 Feb 2012, 10:58
  descrierea oanei

  Oribila atunci, oribila acum !

  6
  6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod