Dosar Eva. 10 vedete din România care își cresc singure copiii

Nu-i ușor nici în doi să crești un copil, darămite pe cont propriu. Cu toate acestea, multe femei își duc înainte "misiunea" de mame, chiar dacă sunt singure și chiar dacă sunt celebre.

S-ar putea spune că o astfel de situație este mai ușor de suportat pentru o vedetă și că, la urma urmei, fiecare doarme... cu cine își așterne. E adevărat că banii, cea mai grea problemă pentru o femeie singură, nu reprezintă un motiv de stres pentru vedete, deși au mai fost și câteva excepții. Dar asta nu înseamnă că viața e la fel de simplă când ai un copil sau mai mulți de crescut și o mulțime de acțiuni, de obligații și de contracte pe cap.

1 din 11

Mihaela Rădulescu, mândră de fiul ei

După divorţul de Elan Schwartzenberg, vedeta TV a rămas în relaţii bune cu fostul soţ şi a primit custodia copilului lor. Chiar dacă are o relaţie cu Dani Oţil, ea îl creşte singură pe Ayan.

Băiatul Mihaelei are toate condiţiile la Monte Carlo. După ce s-a stabilit în Monaco, Mihaela l-a înscris acolo la şcoală bilingvă. Ea este foarte mândră de fiul ei, în vârstă de opt ani. "Am copil premiant! Azi a terminat şcoala şi a luat premiu - aici n-au locurile 2 şi 3, au doar premianţii care au mediile cele mai mari din clasă - din 18 copii, 5 au luat acest premiu! Şi e singurul care nu s-a născut vorbind nici engleza, nici franceza (şi numai în limbile astea învaţă toate materiile!). Deştept ca taică-su, frumos ca maică-sa, nu?", scria Mihaela pe Facebook în vara anului trecut.

După ce a revenit în televiziune, de unde plecase cam cu ifose, vedeta a fost întrebată de mai multe ori de ce nu se mută din nou în ţară. Răspunsul ei a fost că ţine la educaţia lui Ayan. Şi chiar dacă sună deplasat, ea a spus că fiul său nu s-ar putea adapta la condiţiile sistemului de educaţie din ţara noastră. "Copilul meu este foarte bine la şcoală acolo. Nu cred că s-ar adapta într-o instituţie de stat sau particulară din România. Când o să mai crească o să facă ce vrea el. Voi avea tăria să îmi las fiul să facă ce îşi doreşte, pentru că am senzaţia că va alege foarte bine", a explicat vedeta la Antena 1.

25 Noiembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AROCA pe 28 Nov 2012, 15:11
    RADULEASCA

    E SI VOI ISI CRESTE SINGURA COPILUL PE BANI LUI Elan Schwartzenberg...de unde sa AIBA MOLDOVEANCA BANI

    2
    1

  • Ioana pe 26 Nov 2012, 14:32
    :)

    ,,El a reclamat-o chiar și la Protecția Consumatorului, susținând că Oana nu i-a permis de opt luni să-și vadă copilul.'' As vrea sa stiu daca a reclamat-o pentru ca produsul nu respecta specificatiile din descriere. :)) Daniel Dumitrescu, te apreciez ca ai avut curajul sa semnezi un articol cu asa o exprimare corecta. Iar sefilor tai le doresc tatuaje cu texte scrise de tine.

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod