Dosar Eva. 10 personaje celebre din România care au vrut să se sinucidă

Tentativa eșuată a fostului premier Adrian Năstase de a-și lua viața are toate șansele să rămână șocul anului. O mulțime de întrebări își așteaptă acum răspunsul și toată atenția presei și a publicului este îndreptată spre acest subiect. E cu totul neobișnuit ca un personaj important, de talia lui Adrian Năstase, să încerce să-și curme viața, chiar și în contextul foarte tensionat al ridicării sale pentru a fi dus la închisoare.

Cu toate acestea, Năstase nu este singurul personaj cunoscut din România care s-a gândit la sinucidere ca la o soluție de a scăpa de probleme.

Lăsând la o parte declarațiile unor "vedete" cu o credibilitate prea mică pentru a fi crezute, precum Mădălina Pamfile, Ioana Popescu, Simona Trașcă, Mihai Mitoșeru sau Oana Zăvoranu, care au susținut că au vrut să-și pună capăt zilelor, putem vorbi despre mai multe cazuri în care celebritățile de astăzi s-au aflat în pragul sinuciderii. Fiecare dintre numele mari enumerate mai departe are o poveste din care avem ce învăța.

1 din 11

Adrian Năstase s-a împușcat când s-a trezit cu polițiștii în casă

Cel mai șocant caz, probabil evenimentul anului în România, este legat de prima condamnare definitivă la închisoare cu executare a unui fost premier. Adrian Năstase nu a vrut să accepte că va ajunge după gratii și a încercat să se sinucidă.

Fostul premier PSD a fost condamnat definitiv miercuri la doi ani de detenţie pentru şantaj, într-un caz privind strângerea de fonduri pentru campania sa electorală din 2004. Poliţia s-a prezentat la domiciliul lui Năstase pentru punerea în executare a mandatului de condamnare, iar la un moment dat fostul premier a încercat să se sinucidă. Un poliţist a intervenit, iar Năstase a fost rănit la gât.

El este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă, chiar în ziua în care a împlinit 62 de ani. Potrivit unor surse medicale citate de agenția Mediafax, el a avut patru plăgi în urma tentativei de sinucidere. "Miercuri, Dumnezeu a hotărât ca tata să rămână alături de noi şi ca astăzi să-i putem spune împreună «La mulţi ani!». Vă mulţumesc", a scris Andrei, fiul cel mare al lui Năstase, pe Facebook.

24 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Irene pe 8 Nov 2012, 10:07
    Viata

    Nu-mi vine sa cred cind vad cita rautate este in oameni.Nu mai exista compasiune?Domnul Nastase a avut o clipa de ratacire,caci nu se explica altfel de ce un barbat de stat,politician (care a avut multe functii in stat si a reusit sa faca lucruri bune pt. Romania,o fi facut si rele ca nimeni nu-i perfect,)a avut asa o slabiciune sa incerce sa-si ia viata in preajma familiei care cred ca il iubeste si il apreciaza,asa dupa cum sunt multi cetateni de-ai nostrii care regreta ca in 2004 l-au ales pe cel rau ,si nu pe Dl. Nastase. Romania nu ar fi pierdut atit, poporul nu si-ar fi pierdut speranta intr-o viata mai buna,ca acum.Sunt convinsa ca aceasta condamnare cu executare ne pune iar la colt,ca pe un popor lipsit de educatie si care se bucura de raul altuia.Majoritatea politicienilor care se afla in fruntea bucatelor,se ling pe miini si-si fac averi personale.Unii chiar nesimtiti cred ca noi nu vedem cind ne buzunaresc si fura din banii publici.Domnul Nastase nu trebuie sa se supere ca a fost condamnat,caci are el destule bube in cap dar nu a putut fi dovedit.Dar acum dupa ce iese cred ca ar fi de bun simt sa urmareasca un jurist ca el pe toti adversarii lui care fura din banul public,si cum este un jurist de marca sa infiinteze un ong care sa se ocupe cu aducerea in fata justitiei,si recuperarea sumelor furate de la dusmanii lui.IA-LE BANII SI SA VEZI CE O SA PLINGA,MAI MULT DECIT DACA II ARESTEZI. .

    0
    0

  • rozi pe 25 Iun 2012, 10:52
    ??????

    Gasiti o poza , macar cu o picatura de singe? Sau, l-au spalat, l-au pieptanat, si l-au schimbat ( de haine) si dupa aceea l-au dus la spital, ...???????? JENANT !

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod