Dosar Eva. 10 cupluri frumoase din România care au devenit amintire

Dragostea este prețioasă și efemeră în showbiz, acolo unde "scânteile" apar din te miri ce, dar se și sting când ți-e lumea mai dragă. Ca niște focuri de artificii pe care ne dorim să le admirăm la nesfârșit, poveștile de dragoste ale vedetelor ne fascinează și ne obișnuim cu ele, până când, într-o zi, încep să curgă știrile despre o nouă despărțire. 10 perechi celebre și frumoase din România au simțit fiorii dragostei și au sfârșit prin a se despărți, unele chiar și după căsătorie.

1 din 11

Victor Slav a plecat din casa Andei Adam

Prezentatorul TV şi cântăreața s-au despărţit după o relaţie care a durat şase ani.

Victor Slav și Anda Adam s-au cunoscut în urmă cu 6 ani, în emisiunea "Dansez pentru tine". Cei doi au format un cuplu frumos, deși de-a lungul timpului au apărut zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit. De fiecare dată, ei au negat informațiile și au mers înainte.
Luni, însă, a venit șocul: cei doi au anunțat că se despart, printr-un comunicat transmis de Pro TV. Potrivit jurnaliștilor de la Click!, Anda câştiga de 10 ori mai mult decât Victor, iar în timp acest aspect le-a erodat relația, generând mai multe nemulțumiri. El are un salariu lunar de 3.000 de euro, iar venitul cântăreței este de 30.000 de euro.

În presă au mai apărut informații potrivit cărora Anda Adam l-ar fi dat afară pe Victor din casa în care locuiau împreună de câțiva ani buni. La rândul său, prezentatorul TV s-ar fi conformat, și-ar fi strâns bagajele și ar fi părăsit reședința pe când solista se afla la un concert. "Noi tot am vorbit de căsătorie de multe ori, dar niciodată nu am găsit timpul necesar, plus că acel act este o formalitate şi mereu am spus că sentimentele sunt importante. Aceşti şase ani au fost cei mai frumoşi din viaţa mea. Nu pot să mă gândesc acum dacă va exista o împăcare. Nu e nici prea devreme, nici prea târziu pentru asta, dar nu mă pot gândi acum", a spus Anda Adam la "Happy Hour".

Anda Adam a negat în emisiunea lui Măruţă faptul că l-ar fi dat afară din casă pe Victor și a insistat că a fost o despărțire în termeni civilizați. "E ceva intim. Am stabilit împreună să facem acest pas. Nu a plecat el şi nu l-am dat eu afară. Mama e primul om pe care l-am anunţat de despărţire. Mi-a spus să fiu puternică. Nu i-a picat prea bine. Au fost cei mai frumoşi şase ani din viaţa mea", a declarat Anda la Happy Hour.

18 Noiembrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • titicaca pe 19 Nov 2012, 11:45
    suntetzi imbecili

    sunt cupluri care s-au despartit in urma cu 8, 9 ani, astea sunt stiri?

    2
    0

  • eva pe 19 Nov 2012, 11:33
    ?????

    cum se explica asta: "nu a plecat el si nu l-am dat eu afara" adica cum se traduce??..... dar anda cantand numai in engleza, a uitat romana... si pt cine a venit socul???? pt retardatii de la pro tv?

    1
    0

  • ffffffff pe 18 Nov 2012, 13:53
    111111

    anda adam a cam imbatranit deaceia a si parasit-o! asta e motivul. asa procedeaza toti idiotii!

    3
    4

  • liliana22 pe 18 Nov 2012, 10:05
    despartire

    imi pare rau ca s-au despartit. pareau un cuplu foarte simpatic...

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod