Dosar Eva: 10 beizadele care au băgat România în sperieți. Vezi ce au făcut!

Beizadeaua e o specie relativ nouă în spațiul public din România. În ultimii 15 ani, zeci de băieți de bani gata, alimentați cu bani și protecție de părinții lor puternici, și-au bătut de joc de legi și de cele mai simple reguli ale bunului simț. Tinerii teribiliști care n-au fost în stare să se remarce decât prin bătăi, escrocherii, curse auto prin orașe, accidente sau trafic de droguri au făcut cunoștință pentru o vreme cu arestul și s-au ales, în cele mai multe cazuri, cu condamnări ușoare.
Lista șmecherilor care își fac de cap include doar cele mai cunoscute cazuri.
Au rămas pe dinafară beizadeaua din Buzău care a luat pe capotă un agent al Poliției Locale fiindcă îi dăduse amendă pentru parcare, fiul fostului viceprimar din comuna vrânceană Urechești, acuzat de viol, precum și fiul șefului vămii Porțile de Fier, care a tras cu arma în patru mașini. Dar cei care s-au calificat merită toată atenția. Și pedepse pe care să le simtă.
1 din 10

Andrei Plăcintă, între droguri, blasfemie și scandal

Fiul fostului ministru al sănătății Sorina Plăcintă a fost condamnat miercuri, de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri, în urma incidentului violent petrecut pe 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală. Pedeapsa a fost suspendată pe un termen de încercare de opt ani.

Plăcintă s-a certat cu prietena sa, a lovit-o și i-a luat telefonul mobil cu care aceasta vroia să sune la 112. El s-a urcat cu picioarele pe capota și pe plafonul mașinii tinerei, îndoind tabla, iar când în apărarea fetei au intervenit mai multe persoane, a urcat la volanul mașinii lui și a dat cu mașina peste un bărbat. După două zile, Plăcintă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El a recunoscut în faţa instanţei că a fumat canabis cu prietenii, la vârsta de 15-16 ani, când era elev la un liceu din Elveţia, ţară care tolerează consumul de droguri uşoare.
Tânărul Plăcintă a mai ajuns în atenţia presei, după ce a postat mai multe poze controversate pe internet. În timpul mandatului mamei sale, el a postat pe internet poze în care simula săruturi cu alţi băieți. În replică, Sorina Plăcintă spunea atunci: "Sunt mândră de fiul meu. (...) Copilul meu, adică băiatul meu, că deja are 19 ani, a crescut de la 13 ani prin ţări străine şi s-a descurcat de unul singur." În presă s-a scris că Plăcintă junior ar fi devenit la vârsta de 18 ani adept al "Primei Biserici Ateiste”, cult care neagă existenţa lui Dumnezeu şi e considerat satanist de preoți. Tânărul a postat pe internet poze în care urina pe o troiţă maramureşeană, cu un comentariu jalnic: "Asta fac eu cu Dumnezeu!".         

18 Martie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicu0406 pe 21 Mar 2012, 11:28
    andrei placinta si toate beizadelele

    copii de bani gata.3 ani cu suspendare????? putin, foarte putin.altu pt. un sac de cartofi a luat 4 ani. rusine justitiei din romania.sa dat bani multi acolo. nu exista dreptate.pt.tentativa de omor minimul este 7,5ani.unde e dreptatea????? daca eram eu ,un om din popor ,luam cel putin 10 ani. am avut o condamnare de 7 ani pt. furt din care am facut 5 ani,zi la zi. rusine justitiei romane,pt.aceasta pedeapsa cu suspendare.va ramane un pericol social toata viata .in felul asta la incurajat si sia spus,pe viitor ma scapa proasta de mama,iam prostit.Si cu baiatul judecatorului de la craiova,sa intamplat la fel.inca odata RUSINE JUSTITIEI DI ROMANIA. ma puteti contacta oricand.

    1
    0

  • xavier pe 20 Mar 2012, 17:52
    Justitia nu-si face treaba

    Aici e de vina justitia si politia.Ce daca au parinti sus pusi? In fata legii suntem toti egali...dar in Romania justitia nu-si face treaba!

    1
    0

  • alexandra pe 18 Mar 2012, 14:49
    aia nu sunt copii..

    multi nenorociti pe lumea asta... Cand vedem si auzim cum scapa copiii de bani gata ai unor mafioti, parca ne dam seama ca suntem ai nimanui, ca nu ne apara nimeni, ca dreptatea ne-o facem cu mana noastra, obligati de imprejurari. E posibil ca toate hahalerele prezentate inca sa fie libere??

    5
    0

  • xxxx pe 17 Mar 2012, 23:14
    ss

    http://floareavarstei.wordpress.com/2012/03/17/cum-sa-asortezi-sacoul-ca-sa-obtii-4-outfituri-cool/

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod