Dosar Eva: 10 bărbaţi arătoşi despre care se va vorbi în 2012

Sunt puţini tipi celebri în România care arată bine şi care se remarcă în fiecare an prin ceea ce fac şi nu neapărat prin scandaluri sau prin femei cucerite. Unii o mai dau în bară şi câteodată fac deliciul tabloidelor, dar în afară de asta, dacă "îi scuturi" bine, mai rămâne ceva din ei: talent, notorietate, valoare, experienţă şi plăcerea de a continua ceea ce fac. Toate acestea îi propulsează printre cei 10 bărbaţi celebri, frumoşi şi doriţi care se vor remarca şi în 2012. Sunt sexy, sunt buni, sunt în prim-plan!
1 din 11

1. Cristian Chivu decide dacă rămâne la Milano

Contractul său cu Inter Milano se apropie de sfârşit şi trebuie să ia o decizie importantă pentru cariera sa, dar şi pentru viitorul familiei. Fundaşul în vârstă de 31 de ani nu se mai numără printre titulari, iar la renegocierea contractului, Inter i-ar fi oferit doar 50% din salariul actual, 5 milioane de euro pe an. În plus, clubul italian vrea să scape de jucătorii mai în vârstă, pentru a-şi primeni lotul cu tineri de perspectivă.
S-a vorbit în presă despre o întoarcere la Amsterdam, un oraş frumos, în care familia Chivu s-ar simţi bine, dar şi despre posibile transferuri în Spania, la Real Madrid sau în Anglia, la Liverpool.
Totuşi, Adelina şi Cristi se simt bine la Milano şi când ai doi copii mici nu prea îţi vine s-o iei de la zero în altă parte, oricât de mari ar fi tentaţiile. În plus, Cristi a câştigat o mulţime de trofee şi e foarte ataşat de acest club. Sunt şanse mari ca el să rămână la Milano, mai ales că "mentorul" său, Jose Mourinho, cel care l-a înţeles şi l-a susţinut cel mai mult, a anunţat că în vară pleacă de la Real.
29 Ianuarie 2012
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gigel pe 30 Ian 2012, 11:18
    barbatii aratosi

    nu inteleg de cauta poza lui Chivu in subiectul asta. Chiar atat de jos ati coborat cu standardele doar doar sa pupati...pe unul altul. Stefan da, a fost intotdeauna unul dintre ei, insa nu Chivu, va rugam.

    1
    3

  • dan pe 29 Ian 2012, 21:17
    ...

    Sper sa nu mai fie niciun sezon de "ma milogesc pt. tine". Banica sa ne mai laseeee.

    5
    0

  • Tin-Tina pe 29 Ian 2012, 15:22
    Smileeeey!

    despre omul asta chiar face sa vorbesti necontenit,imi place personalitatea lui!!!

    8
    0

  • andrei pe 29 Ian 2012, 14:30
    stefan stan

    Felicitari Stefan! Esti foarte bun. Succes pe mai departe!

    13
    4

  • onutta21 pe 29 Ian 2012, 13:12
    ****

    Nu îl suport pe Bănică ăsta de nici un fel !!!!

    6
    2

  • dany pe 29 Ian 2012, 13:00
    STEFAN STAN

    carisma, talent nativ, voce, un farmec aparte cu iz oriental. simbol al sperantei ptr toti cei de virsta sa.

    20
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod