Doi copii săraci, milionari peste noapte: Adele și iubitul său au povești de viață trase la indigo

Adele și-a confirmat relația pe Instagram, postând ofotografie alături de iubitul său, impresarul sportiv Rich Paul.
Cântăreața a postat o imagine în care apare alături de Paul, fotografie însoțită de un emoji în formă de inimă, fără niciun alt comentariu. 

Cei doi, care sunt împreună din luna mai 2021, au participat sâmbătă la nunta lui Anthony Davis, star din NBA, client și asociat al lui Rich Paul. Adele a aratat uimitor într-o rochie Schiaparelli Haute Couture, care costă nu mai puțin de 50.000 de dolari.



Adele și iubitul său au devenit unul dintre cuplurile forte de la Hollywood, având împreună o avere de peste 273 de milioane de dolari. Ei locuiesc la câteva case distanță unul de celălalt în vile impresionante, într-una din cele mai bune zone din Beverly Hills.

Citește și: Cei mai sexy prinți din lume. Prințul Nikolai al Danemarcei conduce detașat




Pe lângă faptul că amândoi au averi impresionante, au și povești de viață care seamănă izbitor de mult. „Ea spune că el chiar o înțelege.
La fel ca ea, a crescut cu mai nimic
”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Cei doi îndrăgostiți milionari au povești de viață asemănătoare. Amândoi au crescut în familii destrămate și au trăit în locuințe improvizate deasupra unor magazine, el în Cleveland, Ohio, ea în Londra. Ambii au un părinte care s-a confruntat cu dependențe de alcool sau droguri.


Adele a fost crescută de mama sa, Penny, iar tatăl său, Mark Evans, care a decedat anul acesta, era alcoolic. În schimb, mama lui Paul a fost dependentă de droguri, iar el a fost crescut de tatăl său și alte rude.



Ambii se bucură de un succes imens în prezent, au dat marea lovitură încă din adolescență și s-au despărțit de primii lor parteneri de viață. Paul, în vârstă de 39 de ani, are trei copii adolescenți cu fosta asistentă Candance Jones, cu care nu a fost căsătorit. Adele, în vârstă de 33 de ani, s-a despărțit de omul de afaceri Simon Konecki în anul 2019.
Au împreună un fiu, pe nume Angelo, în vârstă de opt ani.

Cântăreața britanică a trecut printr-o transformare fizică majoră anul acesta, reușind să slăbească aproximativ 25 de kilograme. Ea și-a schimbat radical stilul de viață și a apelat și la sfaturile unui life coach, care a sfătuit-o să se regăsească pe sine și să fie fericită cu ea însăși înainte de a intra într-o relație.

Adele și Paul au mulți prieteni în comun, în special superstaruri precum cuplul Beyonce și Jay-Z sau cântărețul canadian Drake. Cei doi s-ar fi cunoscut la petrecerea privată care s-a desfășurat după decernarea Premiilor Oscar, în luna aprilie. 

Relația lor pare să devină tot mai serioasă. Se distrează foarte mult alături de Rich. Petrec mult timp împreună”, a declarat un prieten al cuplului, citat de Daily Mail.

„Simte că el o înțelege. Unul dintre motivele pentru care relația cu Simon s-a destrămat este acela că el era complet diferit.
Nu prea înțelegea mediul din care Adele provine pentru că el a avut o copilărie privilegiată. Ea crede că Rich este foarte inteligent, îi plac poveștile lui despre copilăria sa, pe care le spune într-un mod amuzant”, a mai spus sursa citată.

Paul, care are alți trei frați, a crescut în Cleveland, Ohio, unde tatăl său, Rich Senior, avea un magazin de cartier. Mama sa, Peaches, era dependentă de droguri. Rich Paul și-a dorit să fie sportiv și a jucat în liga locală de baschet, dar era prea scund pentru a continua. La vârsta de zece ani, din cauza situației tot mai dificile de acasă, s-a mutat cu bunica sa, la câteva străzi distanță de casa părinților.

Tatăl său l-a trimis să învețe la un liceu catolic pentru a-l îndepărta de atmosfera periculoasă și anturajul din cartier. A început să studieze la Universitatea din Akron, dar a renunțat după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer și a pierdut lupta cu boala.

Paul a început să vândă tricouri sport vintage din portbagajul mașinii, iar în anul 2002 a avut parte de o întâmplare care i-a schimbat viața.
S-a întâlnit în aeroport cu superstarul LeBron James, care atunci avea 17 ani și se afla la începutul carierei. Cei doi s-au împrietenit, iar LeBron l-a angajat pe Paul în staff-ul său în anul 2003. A fondat compania de impresariat Klutch, care a făcut tranzacții de peste două miliarde de dolari de-a lungul timpului, și care reprezintă sportivi de top din Statele Unite, inclusiv pe LeBron James.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
21 Septembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod