Doar prieteni sau mai mult? Céline Dion și dansatorul Pepe Muñoz, mână-n mână la Paris

Céline Dion și dansatorul Pepe Muñoz au fost foarte apropiați la Paris


Relația dintre Céline Dion și René Angélil a început pe plan profesional când artista avea 12 ani, iar el i-a devenit manager, demonstrând o încredere oarbă în viitorul ei până într-acolo încât și-a ipotecat casa pentru a-i finanța albumul de debut.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat când artista avea 19 ani, iar nunta lor extravagantă, organizată în 1994, a fost transmisă în direct de televiziunea canadiană.

În ciuda dificultăților pe care le-au întâmpinat în încercarea de a avea copii, ei au devenit părinții a trei băieți: René-Charles, născut în 2001, și gemenii Eddy și Nelson, născuți în 2010.

Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

În februarie anul trecut, Céline a vorbit în show-ul australian The Project despre boala lui René. "Timp de trei ani, soțul meu n-a luat o gură de apă sau de mâncare. Era hrănit printr-un tub. Singurul lucru pe care l-am sperat în cei trei ani de agonie a fost că va trăi liniștit. Îmi doream să se simtă bine și să scape de griji", a mărturisit ea.

"Înainte să se stingă, a fost foarte, foarte dificil pentru noi toţi", a spus Celine într-un interviu după recitalul său cu numărul 1.000 în Las Vegas.
"Pentru mine mai ales, şi pentru copiii mei, să-ţi vezi bărbatul vieţii tale murind câte un pic în fiecare zi a fost cumplit. Când s-a stins, a fost un fel de uşurare pentru mine, după o suferinţă aşa mare pe care o vedeam la bărbatul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul bărbat pe care l-am iubit", a mai spus cântăreaţa pentru CBS.

Cântăreața a mărturisit că a făcut eforturi mari să depăşească singurătatea după moartea soţului. Ceea ce a ajutat-o mult a fost faptul că a dormit în fiecare noapte cu copiii - gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de şase ani.
"Mă organizez singură ca să nu mă simt singură. Am un pat mare, mare de tot, şi dorm cu gemenii mei. Ei mă liniştesc mult. Am nevoie de ei. Trebuie să-mi fie aproape", a mărturisit ea pentru tabloidul britanic The Sun. "Când va veni vremea şi-mi vor spune că vor camera lor, au camera pregătită. Dar ne uităm mult la televizor împreună. Am redescoperit Discovery", a mai spus vedeta.

Céline Dion va cânta în această vară la festivalul Barclaycard's British Summer Time Hyde Park, pe 5 iulie, la o lună după ce rezidența ei artistică în Las Vegas se va încheia, pe 8 iunie.
Acesta va fi singurul recital european pe care ea îl va susține în acest an, anunță Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod