DJ Avicii s-ar fi sinucis după ce s-a tăiat cu o sticlă spartă

Muzicianul suedez s-ar fi sinucis după ce şi-ar fi provocat o rană fatală cu cioburile unei sticle sparte.
Potrivit TMZ, DJ-ul suedez Avicii, pe numele real Tim Bergling, s-ar fi sinucis prin sângerare, după ce şi-a făcut tăieturi pe corp. El ar fi folosit cioburi de sticlă pentru a-şi pune capăt zilelor.

Mai multe surse au confirmat pentru tabloidul online american că acesta s-ar fi sinucis, confirmând ceea ce părinţii lui au sugerat săptămâna trecută.

Două surse ar fi spus că Avicii a spart o sticlă, iar cu cioburile rezultate şi-ar fi provocat o rană fatală, cel mai probabil la gât.
Nu este clar dacă tăietura şi-ar fi făcut-o la gât sau la încheietura mâinii. Una dintre sursele citate de TMZ susţine că a fost vorba de o sticlă de vin.

Familia DJ-ului suedez a transmis un mesaj după moartea acestuia, despre care a spus că a fost un suflet fragil şi că nu a fost făcut pentru "maşinăria de business" în care s-a găsit şi că "nu a mai putut continua", dorind "să îşi găsească pacea". Potrivit Variety, acest mesaj ar lăsa să se înţeleagă că artistul s-a sinucis.
"Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil în căutarea unor răspunsuri la întrebări existenţiale. Un perfecţionist care a călătorit şi a muncit din greu, într-un ritm care a dus la un nivel de stres extrem. Când a încetat să mai susţină turnee, şi-a dorit să găsească echilibru în viaţă, să fie fericit şi să poată face ceea ce a iubit cel mai mult – muzica", se arată în mesajul familiei.

"S-a luptat cu gânduri despre sens, viaţă şi fericire.
Nu a mai putut continua. A vrut să îşi găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru maşinăria de business în care s-a găsit. A fost un băiat sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat să se afle în lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit întotdeauna şi îţi va fi simţită lipsa. Persoana care ai fost şi muzica ta îţi vor păstra amintirea vie. Te iubim, familia ta"
, a mai scris familia.

Avicii, în vârstă de 28 de ani, a murit vineri, 20 aprilie 2018, la vârsta de 28 de ani, în timp ce se afla în vacanţă în Oman.
Artistul suferea de pancreatită acută şi avea probleme legate de consumul de alcool.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod