Divorturile sunt in floare la Hollywood

Se pare ca vedetele de la Hollywood se casatoresc cu un al doilea gandin cap in timp ce spun "Da, vreau". Acela al divortului. Si de obiceise poate spune si care casatorie va dura si care nu. Este simplu pentruca de obicei majoritatea nu dureaza.

J. Lo a optat pentru "Gata!"
Doar la cateva luni dupa ce i-a frant inima lui P. Diddy, Jenifer si-aindreptat atentia asupra dansatorului Cris Judd. Nunta a avut loc pe29 septembrie 2001 si acum cuplul s-a despartit deja. Casatoria lor adurat intr-adevar 8 luni, dar nu este nici o surpriza ca nu a durat maimult. Cand sa fi avut timp sa se cunoasca? Se pare totusi ca Jennifernu a suferit prea mult, ba chiar si-a gasit un nou iubit. Nimeni altuldecat partenerul ei din filmul "Gigli", Ben Affleck. Cel care a spuslumii intrergi cat de minutata este diva... Acesta a fost cel de-aldoilea divort pentru Jennifer si dupa cum se preconizeaza viitoarea eicasatorie cu Ben, in curand vom asista poate la al treilea divort.

Meg l-a parasit pe Dennis
Dupa ce s-au casatorit in ziua Sfantului Valentin in 1991, Meg Ryan s-aluptat ceva vreme cu salbaticia lui Dennis Quiad, dar nu prea i-a maitinut piept. In 2000, pe cand filma pentru "Proof of Life", l-a intalnitpe Russell Crowe, cu care a avut chiar si o aventura. In iulie 2002,Dennis i-a servit lui Meg actele de divort si un an mai tarziu Meg erao femeie libera. Insa adorabila blonda a avut parte de ghinion. Crowea parasit-o in decembrie 2002 pentru a se intoarce in Australia si a-siregla problemele cu dragostea vietii lui, Danielle Spencer.

Drew a tras linia
Binecunoscuta Drew Barrymore s-a maritat in iulie 2001 cu Tom Green sideja eram pregatiti ca bomba divortului sa explodeze. S-au jucat un piccu presa in legatura cu data si locul nuntii lor si au dus-o pana lacapat, indiferent de cele supse de cei din jur. Si pentru ca Tom nu amai putut sa suporte aventurile sotiei sale cu toate partenerele de film,a ales sa-i ofere actele de divort in decembrie 2001, la nici sase lunidupa ce isi spusesera "Da" unul in fata celuilalt. Pentru tanara de 27de ani a fost cel ce-al doilea divort, iar pentru Tom doar primul.

Pa, pa, Nicole!
La cea de-a zecea aniversare a casatoriei lor, Tom Cruise si NicoleKidman si-au reinnoit legamantul.
Sapte saptamani mai tarziu Nicole primea actele de divort de la avocatullui Tom. Cand presa l-a asaltat pe Cruise cu intrebari despre acestsubiect, el a spus scurt: "Nic stie exact de ce ne despartim." Nicolenu a vrut sa explice vorbele pline de talc ale lui Tom, dar a lasat caintreaga lume sa inteleaga ca inima ei a fost franta cand a aflat cafostul ei sot se intalnea cu Penelope Cruz. Cuplul Cruise-Kidman eravazut ca unul foarte puternic la Hollywood, dar toate lucrurile bune auun sfarsit si spectacolul merge mai departe.
A fost cel de-al doilea divort pentru Tom si primul pentru Nicole.

Razboilul Pamelei
Purtand doar o pereche de bichini albi, Pamela s-a maritat cu starulrock Tommy Lee, pe o plaja, la numai patru zile dupa ce il cunoscuse. Seintampla in anul 1995, si casnicia a dat semne de dezbinare inca de lainceput. Un an mai tarziu Pam a vrut sa divorteze, dar s-a razganditcand Tom i-a promis ca se schimba.
Dar mai tarziu, in 1998 cand a lovit-o in fata celor doi baietei ai lor,Pamela a mers mai departe cu divortul. Din nefericire nu s-au putu punede acord in legatura cu custodia copiilor, asa ca s-a iscat un mic razboiintre cei doi. Pamela sustine ca Tommy a infectat-o cu virusul HepatiteiC, iar el sustine ca ea este o alcoolica care nu se poate controla. Separe ca micul lor razboi va continua. Pentru el a fost divortul cunumarul doi, iar pentru Pam, primul.

Probabil ca in curand starurile de la Hollywood se vor gandi de doua oriinainte de a spune "Da" de fiecare data cand se indragostesc. Este timpulsa privim castoria ca pe ceva foarte serios. Nu este nimeni de acord?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod