Divortul ii prieste lui Sharon Stone

Actrita Sharon Stone a anuntat de curand ca a divortat de Phil Bronstein,directorul executiv al ziarului "San Francisco Chronicle", dupa cinciani de la casatorie. Sharon, 45 de ani si Bronstein, 52 de ani, s-aucasatorit pe 14 februarie, 1998 si au un baiat de trei ani, pe numeRoan. In cererea de divort depusa de Bronstein la Tribunalul din SanFrancisco, acesta a invocat incompatibilitatea iar despre divort a spusca a fost acceptat de comun acord.

Cu doi ani in urma, cei doi au aparut pe primele pagini ale ziarelordatorita unui incident destul de neobisnuit. In timpul unei plimbari laGradina Zoologica din Los Angeles, Bronstein a fost atacat de un dragonKomodo care avea o lungime de aproape sapte metri. In urma acestui atac,Bronstein a suferit o interventie chirurgicala, fiind necesara refacereaunui deget si a tendoanelor.

Nici pentru Sharon lucrurile nu au mers prea bine in ultimii ani,nemaijucand in nici o productie remarcabila. Se pare sa divortul iiprieteste, pentru ca in acest an vedeta, castigatoare a premiului Oscarpentru rolul din filmul "Casino", la categoria "Cea mai buna actrita",a primit o oferta din partea producatorului celui mai popular serial deteleviziune, "The Practice", David E.Kelley. In aceasta toamna, serialulva implini opt ani de la lansare. Alaturi de James Spander, Steve Harris,Michael Badalucco si Jessica Capshaw, in "The Practice" au mai jucatDylan McDermott, Kelli Williams, Lara Flynn Boyle si Lisa Gay Hamilton.

La un prag de faliment si cu un buget redus la jumatate, Kelly declaraca are suficienta energie pentru a relansa acest serial dar nu a vrutsa dea prea multe detalii cu privire la rolul pe care il va interpretaSharon Stone, spunand doar ca povestea va lua o turnura neasteptata siasta va fi o surpriza pentru spectatori. Kelly, castigator al premiuluiHumanitas pentru unul din episoadele serialului "Tha Practice", estehotarat sa faca fata situatiei si sa relanseze acest serial cooptandnoi staruri, asa cum s-a intamplat cu Sharon.

In urma cu o luna de zile, actrita a mai primit o oferta tentanta pentruun alt serial de televiziune; de data aceasta, Sharon Stone va interpretarolul lui Hillary Clinton, fosta prima doamna a Americii. Producatoriiau declarat ca Sharon este cea mai potrivita actrita pentru acest roldeoarece va fi nevoita sa imbine scenele dramatice cu cele comice,scenele patetice cu cele de un realism crud. Povestea pune accent peviata personala a primei doamne si, in special, asupra scandalului dinjurul relatiei lui Bill Clinton cu Monica Lewinsky. Scenariul de filmva avea la baza cartea lui Gail Sheehy intitulata "Hillary's Choice".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod