Divorţul dintre Oana şi Viorel Lis. Motivele neştiute ale despărţirii

Oana Lis (33 de ani) s-a decis să divorţeze de Viorel Lis (68 de ani) şi a depus, vineri, actele pentru a deveni o femeie liberă.

Soţia fostului primar al Capitalei a luat această decizie deoarece ea ar fi înşelată de Viorel Lis. Mai mult, Oana îşi acuză soţul că se uită toată ziua după femei şi că acesta îşi doreşte să facă sex în trei. „Sunt de la 19 ani cu el. Mi-a zis fosta lui nevastă că este gagicar. Când eram la începutul relaţiei, el se mai întâlnea şi cu alte fete. El îmi făcea şi glume cică să facem sex în trei. El când merge pe stradă mereu se uită după femei, eu nu-mi permit să mă uit după bărbaţi“, a spus, vizibil deranjată, soţia lui Viorel Lis.

Cu toate că se cunosc de 15 ani, de pe vremea când Viorel Lis era căsătorit şi ocupa funcţia de primar al Capitalei, cei doi soţi se pare că nu mai au nimic în comun acum.

Pe lângă faptul că se simte înşelată, se pare că Oana vrea să divorţeze şi din pricina faptului că Viorel Lis nu mai face sex cu ea.

Aceste două motive sunt însă de suprafaţă, deoarece adevăratele motive pentru care Oana Lis vrea să divorţeze sunt reprezentate de faptul că soţul ei nu mai are bani şi nu îi oferă libertatea pe care o doreşte, ba mai mult, îi interzice anumite lucruri.

După cum declara chiar Oana în trecut, ea ar dori să iasă de mai multe ori în oraş şi vrea să-şi pună silicoane, însă Viorel Lis nu este de acord cu aceste lucruri. „Dar ce sunt eu, proasta lui? Am fost aproape de el şi când a fost bine şi când a fost rău.
Nu mă mai duce la restaurant, eu tot timpul ies singură“
, spunea soţia fostului edil.

Mai mult de atât, Viorel Lis chiar a ameninţat-o în direct la TV pe Oana că va fi bătută dacă îşi pune silicoane. „Să vezi ce cafteală iei acasă! Suntem împreună şi luăm decizii de comun acord. Îţi vei pune silicoane când sânii tăi vor atinge pământul“, i-a transmis Viorel Lis soţiei lui.

Oana Lis nu este mulţumită de tratamentul la care este supusă de soţul ei, iar diferenţa de vârstă şi faptul că Viorel Lis nu mai dispune de lichidităţi şi-au pus amprenta asupra relaţiei. Avocatul Oanei chiar a precizat că, în urma divorţului, actuala soţie a lui Viorel Lis doreşte să primească despăgubiri băneşti.

„Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare.
Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti“
, a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Cu toate că Viorel Lis se plânge că nu are de unde să-i plătească despăgubiri Oanei, deoarece trăieşte din pensie şi din indemnizaţia de revoluţionar, el încasează lunar peste 2.000 de euro din chiria unei case din Tunari. Mai mult, fostul primar al Capitalei mai deţine o moară şi două bălţi lângă Urziceni, o casă la ţară şi patru hectare de teren arabi.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

3 Octombrie 2012
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Magda pe 29 Sep 2014, 12:50
    pt. Oana LIS

    Draga Oana, Cu multi ani in urma cand dl. Lis era primar la sectorul 2 l-am cunoscut si pe dansul si pe sotia dansului la o nunta. Sotia dansului d-na TUDORA a stat langa mine la masa si am vorbit mult o doamna adorabila si de o dinstinctie si finete aparte. TU draga OANA ai stricat casnicia d-lui LIS fara sa ai remuscari, fara scrupule fara sa te gandesti ca il desparti de copii si sotia sa. Atunci avea bani era PRIMARUL CAPITALEI, acum a VENIT REVERSUL MEDALIEI, A IMBATRANIT SA IMBOLNAVIT NU MAI ARE CE AVEA NU MAI ESTE CINE ERA, ESTI OBLIGATA SA AI GRIJA DE EL FARA SA TE PLANGI DE DEPRESII SI CA ITI ESTE GREU. Poate si sotia sa de care l-ai despartit a suferit a plans a fost deprimata dar nu a aparut la tv sau in presa sa se planga a mers demna pe drumul vietii a avut grija de copii nu sa plans niciodata. CE SA FACI DRAGA OANA PE LUMEA ASTA VINE SI VREMEA CAND TREBUIE SA DAI SOCOTEALA PT. FAPTELE TINERETII, LA TINE INCET INCET A SOSIT SI ACEST MOMENT. Succes sa ai grija de LIS sau sa divortezi sa cauti alt fraier cu bani sa-i strici casa.

    1
    1

  • Mimi pe 10 Oct 2012, 10:28
    Sa fim seriosi!

    Cine se imbata cu apa de izvor? Hahaha, hai sa fim seriosi, cine o mai doreste pe Oana cea ce s-a iubit cu asa monstruozitate de om? Nu exista apa destula pentru a se curata de asa imagine.Cine din lumea mondena s-ar injosi cu asa femeie? Cine si-ar pune banii la dispozitia unei persoane ce doar asta cauta? Si pentru ce? Imaginea ei a fost patata in clipa in care s-a afisat cu asa om. Doar unul fara bani, sa o doreasca. Eu spun ca se vor impaca, doar ca le mai trebuia putina publicitate si aparitii la TV, asta ca sa-si mai rotunjeasca putin veniturile.

    2
    0

  • Mishu pe 9 Oct 2012, 03:46
    Ce pacat...

    Ar fi fost mai frumos daca mai rezistau 2 ani Taicu Vio are fi avut dublu varstei Junincii. Ar fi fost o alta ocazie pentru un articol senzational. Oricum sunt convins ca Vio isi va gasi o alta fraiera printre voi fetelor, nesatule mici ce sunteti.Cat despre dumneaei este putin mai problematic, are tendinte de ingrasare, gusa, burta, fund, tzate lasate... in curand iese din competitie. Oricum sper ca Eva ne va tine la curent in continuare.

    1
    0

  • Lionel Bercony pe 4 Oct 2012, 14:23
    PENTRU ÎMPĂCARE

    Ştiu că lui Viorel îi plac bancurile, de aceea, acestui cuplu foarte simpatic mie, mă simt obligat să-i răspund tot cu un banc, în ideea că o voi consola pe Oana şi o voi determina să-şi retragă acţiunea de divorţ : "- Doamna, stiti, ca sotul Dumneavoastra Va inseala.. - Bineinteles! Stiu see you cine, stiu unde si cand..., dar nu-mi dau seama..cu ceee.."

    5
    0

  • Pop pe 3 Oct 2012, 15:34
    of

    Asta da, stire. Ce surpriza...sa stiti ca nu ne asteptam!

    10
    1

  • evamonica pe 3 Oct 2012, 11:49
    ...

    Cred ca au fost multe femei care s-au intrebat ce cauta Oana langa Viorel. Este o minune ca au rezistat atatia ani impreuna, m-am asteptat sa rupa relatia dupa ce nu a mai fost primar.

    8
    0

  • eugeniapopescu pe 3 Oct 2012, 11:28
    era de asteptat!

    ....altii muncesc de le sar capacele ptr.600 RON,iar dumneaei a trait imparateste din ........k pana s-au casatorit n-au fost legal si acum bine ii face k si-o merita...acest virstnic nepotolit... de fapt nu e de mirare!

    9
    3

  • GALINA pe 3 Oct 2012, 10:23
    MI I JELE

    OAMENI CU BANI MULTI SI PUTINA MINTE

    12
    0

  • Elena pe 3 Oct 2012, 08:27
    "Tradarea carnii!"

    Nimeni nu stie adevarul, dar, daca Dl LIS a tradat-o si - in halul varstei si al felului in care arata - , a mai avut curaaj s-o si insele pe fata asta frumoasa si sarmanta, care l-a spalat si caruia i-a prelungit zilele prin tineretea ei, atunci, chiar ca merita pus la zid acest "monstru uman", cu care eu sau alta, mi-ar fi fost teama sa intru in noapte! 15 ani din viata acestei fete, irositi langa un buldog. Nimeni nu poate intelege ca oana putea avea un alt destin, iar, in acesti 15 ani, putea sa stea langa un barbat de varsta ei, sa aiba copii si sa fie o romanca normala, in acest ev anormal. Ce i-a oferit viata langa Dl LIS? Numai accesul la "lumea mondena"! Atat! Restul, cred eu, ca le putea avea, si langa alt barbat! Vedeti-va, Dle LIS, de pitipoance, iar tu, OANA, refa-ti viata , langa un om de varsta ta.Doamne, ajuta-le!

    14
    4

  • Violeta pe 3 Oct 2012, 08:09
    Extraordinar!!!!!!!!!!!!

    Voiam sa ti scriu ca sunt apropiata de varstra lui **Viorel** si nu mi l ar fi trebuit nici daca ar si fost **poleit cu aur**!!Sunteti* nepoata cu bunicu*!!! Asa de frumosi erati impreuna!! Lasa *figurile*divorteaza, i ati banutii si .......................cautati un al fraier bogat!!Asa le trebuie **prostilor bogati**sa le toace averea unele ca tine **OANA**!! IUBIRE PE BANI, CONTRA COST!! BRAVO!! CINE I URMATORUL??!!

    21
    4

  • Violeta pe 3 Oct 2012, 07:35
    Extraordinar!!Ce stire senzationala!!

    Tu.......Oana!! Nu l ai inselat niciodata pe **taticu Viorel**???!!! Cine te crede ...tu???!! Te au interesat **banii**mosului, tu!!! Care dragoste??!! Eu sunt cu putin mai tanara decat **bosorogu** care arata a 98 de ani nu de 68!! Du te si nu mai face figuri, tu, ca nu ti crede nimeni **minciunile**!!Acum vei primi bani multi de la prost si apoi vei mai **seduce** niscai fraieri!!RUSINE TU!! RUSINE!!SA TI FIE!!

    16
    9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod