Divorțul anului: Victor Slav o părăsește pe Bianca Drăgușanu după ce l-a înșelat cu Adi Cristea

În toamna lui 2013 și-au unit destinele, nunta lor fiind considerată a fi evenimentul anului, iar acum Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au decis să divorțeze.

Potrivit ziarului Click, la doar patru zile după Revelion, Bianca şi-a lăsat soţul acasă şi a plecat singură la Paris. Acolo însă o aştepta Adi Cristea, despre a căror poveste de dragoste s-a zvonit că a continuat chiar şi după ce a început relaţia cu Victor Slav. Potrivit echipei de la “Un show păcătos”, cei doi au fost văzuţi luând masa într-un restaurant în oraşul iubirii.

“Cuplul” s-a întors în ţară luni, cu avioane diferite. La aeroport, când i s-a spus că şi Adrian Cristea a fost la Paris, Bianca a refuzat să comenteze, spunând că este doar o “coincidenţă”. Aceeaşi reacţie a avut-o şi fotbalistul.

Marți, Victor Slav a fost invitat la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, iar prezentatorul de la meteo a afirmat că este decis să divorțeze. "Eu ştiu atât. Soţia mea a plecat de acasă de joi seară. De atunci nu a mai fost acasă. Am bănuit că a plecat undeva. Mi-a dat oarecum de înţeles că o să plece cu nişte prietene. Am sunat-o, nu a răspuns, am vorbit pe WhatsApp, când am întrebat-o ce face, nu a răspuns. Mi-a dat seama că e cu cineva şi nu poate să vorbească", a declarat Victor pentru Cătălin Măruţă.

În momentul în care Măruţă l-a rugat să îi dea un răspuns privind căsnicia lor, Victor a confirmat că vrea să divorţeze. "Îmi doresc o familie unită, liniştită. Se pare că nu putem noi doi. Nu este un capăt de ţară. Nu suntem primii care nu pot. Vorbesc despre viitoarea fosta soţie. Nu contează cu cine a plecat. Da, divorţez", a adăugat Victor.

Victor Slav a ținut să precizeze și faptul că a anunțat-o deja pe Bianca de decizia lui și că, deși încă o iubește, nu mai poate trăi lângă ea. "Nu am vorbit urât de nimeni, nu o să vorbesc urât de ea. Nu are relevanţă cu cine a plecat, important e că a plecat fără să îmi spună nimic. Am iubit-o şi o iubesc, dar sunt un om lucid. E o femeie frumoasă, care are multă ambiţie. Îmi cer scuze faţă de ea, faţă de familia ei dacă am greşit cu ceva. E decizia mea. I-am spus că vreau să divorţez, dar nu vreau să dau detalii", a continuat Victor.

Bianca nu se întoarce la Cristea...momentan!


În timp ce Victor Slav era invitat la Pro TV și vorbea despre divorț, la Antena 1 Dan Capatos oferea detalii despre idila de la Paris dintre Bianca și Cristea. "Uşor-uşor, mi-a povestit cum stau lucrurile. Pe scurt, a spus că-şi reproşează că i-a dat apă la moară lui Adi Cristea şi că a continuat flirturile cu el, nevinovate din punctul ei de vedere. Vinovate din punctul nostru de vedere. În baza acestor discuţii s-au întâlnit la Paris, sperând că Victor n-o să afle", a spus Capatos.



După ce Dan Capatos a spus tot ce avea de spus, Bianca Drăgușanu a intrat în direct la Antena 1 și a încercat să facă lumină în acest caz. "Nu cred că este momentul să mă justific pentru acţiunile mele. Îmi asum tot ce-am făcut. Nu mă loviţi cu picioarele, sunt în cădere liberă. Sunt îngenuncheată în propria viaţă, sunt la un pas să pierd un om pe care îl iubesc şi nu vreau să-l pierd. Nu trebuie să mă justific în faţa poporului, îmi asum ceea ce fac. Nu sunt dispusă să răspund la întrebarea «de ce?». Sunt convinsă că pot să-mi salvez căsnicia", a spus Bianca.

Bianca a fost întrebată și dacă se va întoarce la Adrian Cristea, iar răspunsul ei a lăsat loc de interpretări. "În momentul de faţă, răspunsul este nu. Oricum, cred că am pierdut tot", a spus ea.

Se știa că vor divorța în ianuarie


În luna noiembrie a anului trecut, postul România TV anunța în exclusivitate faptul că Victor Slav și Bianca Drăgușanu vor divorța în luna ianuarie a acestui an. Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluași contract, divorțul ar trebui să aibă loc undeva în jurul zilei de 21 ianuarie 2014.

8 Ianuarie 2014
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariana pe 9 Ian 2014, 13:47
    pt bianca

    Bianca dacaq aveai coloana vertebrala nu faceai asa ceva sa continui cu timpitul ala de cristea ,recunoaste ca sia batut joc de casnicia ta si atit ,o sa_ti rida in fata ca tea facut praf ,ai sa vezi ca nu o sa te ia de sotie niciodata ,acu o sa_si caute pe alta si o sa faca nunta cu ia ,si tu ai sa suferi toata viata ta dupa slav ,asa se intimpla cu oameni buni ,regrete eterne pt tine ca nu te mai saturi ,daoa tea batut koko ai meritat .

    0
    0

  • mariana pe 9 Ian 2014, 13:38
    bianca si slav

    Imi pare rau pt slav ca ,sa incurcat cu o femeie usoara , dar il sfatuiesc sa termine cu ia ,dintro femeie de moravuri proaste nu poti face o feeie de casa .....dar capul sus o sa_ti fie greu putin dar trece , gindestete la parinti tai ca si ei sufera ,fai fericiti ,termina cu t...a asta pa pa multa bafta .

    0
    0

  • RoMania pe 9 Ian 2014, 01:12
    Hai RoMania.....

    ....dupa cum am prevazut ,inainte de nunta , asteptam f curand si repriza a-2-a , adica divortul ..iata ca este ca si rezolvata .Partea buna este ca pe seama fraierilor astia fac bani cu un circ de doi bani plus personajele de o valoare sub aceasta suma , mai ales "siliconata" ! Dar o sa vedem si prelungiri ; mici certuri intre fotbalist si siliconata cu refugieri de scurta durata sub aripa lui Slav ,dupa care reintoarcerea la "maidanez' ....si uite esa se fac parale pe seama fraierilor care urmaresc asemenea circomedii ...!

    0
    0

  • pollet_a pe 8 Ian 2014, 22:36
    Circ.......

    Legenda ELODIEI, eclipsata de MARELE DIVORT al anului........ Ce CIRC de doi bani ! Poate ca asta au si dorit. E fericita ?

    1
    0

  • Marian pe 8 Ian 2014, 21:55
    Mda'

    Normal ca un divort Bianca Dragusanu si Victor Slav este iminent. Nu stiu daca a lor casatorie a fost de forma, insa temperamentul si caracterul exploziv ce o defineste pe roscata, nu o poate tine prea mult timp langa Victor de la meteo. http://www.romaniatv.net/tag/bianca-dragusanu_10348

    0
    0

  • anyone_else pe 8 Ian 2014, 18:34
    ale

    În momentul de faţă, răspunsul este nu. Oricum, cred că am pierdut tot" ca si cum s-ar mai impaca cu el , daca cristea ar vrea...dar ca crede ca n-are sanse la asa ceva nu e iubire la ei..... poate ca intr-adevar victor ii cum ii......dar cred ca si-a dat seama ca ea nu-i de el.... si tot ce regreta ea e referitor la persoana ei..... daca n-ar fi aflat victor...ea tot asa ar fi continuat :))))

    0
    0

  • BIANCA pe 8 Ian 2014, 11:26
    numai taraturi care umbresc pamantul

    o panarama de femeie care se joaca cu barbatii, dar sa nu uite ca in primul rand isi bate joc de ea, de demnitatea ei ca om.....a devenit o carpa cu care se sterge orice are nevoie de o femeie vulgara care ofera numai placeri carnale si botox si silicoane si cere in schimb genti, masini, case, excursii de mii de euro....materia cenusie nu are de-a face cu corpul de papusa gonflabila.....pe bune acum, ca barbat sau ca femeie cand o privesti ce vezi si ce gandesti: ce buna e asta de-un f.tai si atat ca altceva nu stie sa ofere, e o inculta si o taranca avida dupa bogatie si imagine ceea ce denota ca e un om plin de complexe, fara virtuti. daca felul de a arata ca o curva penala alias "bomba sexi" e ceva de apreciat inseamna ca toti am devenit o tara de retardati.

    5
    0

  • Dyutza_003 pe 8 Ian 2014, 11:03
    Buna

    Pai nu asa trebuie sa se intimple la un moment dat?)) Casatoria lor a fost o farsa, o strategie de marketing, prin care au castigat si mai multi bani ca de obicei, atat.

    3
    0

  • Alinna pe 8 Ian 2014, 10:25
    e de mirare......

    Dle Dan, parerea dvs. despre Victor este total eronata. Victor este un barbat cu mult bun simt, familist si sincer! Bianca este " proasta sadea " pentru ca si-a batut joc de un om deosebit, nu a stiut sa valorifice ceea ce i-a dat cel de Sus! Este o femeie periculoasa, a ranit multi oameni si culmea , ei inca o iubesc: Botezatu, Adi Cristea,Victor Slav. Pana la urma ei ii cam place sa se joace si va ramane singura. Ea regreta doar ca a fost prinsa , nu neaparat ca l-a ranit pe Victor! Cand iubesti, NU INSELI, asta e lege!

    3
    0

  • Dan pe 8 Ian 2014, 08:51
    nu e de mirare....

    Cand te invarti prin lumea proasta a showbiz-ului romanes-c trebuie sa te astepti la asa ceva. Victor imi facea o impresie buna la inceputurile lui in televiziune dar, cand am vazut cum a-nceput sa vina imbracat in emisiune - cu pantalonii aia ca de capatat, cu bracinarii-n vine, cu bocancii aia de polu' nord cu sireturile dezlegate, ca de, asa se poarta - ca un amarat de prin canale ca.... asa se poarta.... m-am lamurit definitiv : este un prost sadea !

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod