Divorțul anului: Agonia lui Seal după despărțirea de Heidi Klum

Au trecut două săptămâni de când Seal și Heidi Klum, unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz, au decis că divorțul e singura soluție pentru viitorul lor, după un mariaj de șapte ani. Iar Seal suferă ca un câine. În adâncul sufletului său, el încă mai speră într-o minune.

Au trecut două săptămâni de când Seal și Heidi Klum, unul dintre cele mai interesante cupluri din showbiz, au decis că divorțul e singura soluție pentru viitorul lor, după un mariaj de șapte ani. Iar Seal suferă ca un câine. În adâncul sufletului său, el încă mai speră într-o minune și nu se ferește să spună, în aparițiile sale publice, că o iubește pe Heidi și că așteaptă un semn bun de la ea.


Seal și Heidi Klum au anunțat că se despart fiindcă s-au îndepărtat unul de altul. Povestea lor de dragoste tinde însă să devină un reality show de succes, în timp ce cântărețul încearcă din răsputeri să treacă peste șocul momentului și să o aducă înapoi lângă el pe Heidi.

Cele 5 miracole din viața lui Seal


Săptămâna trecută, Seal a venit în emisiunea lui Piers Morgan, foarte urmărită în SUA. Și a vorbit ca un bărbat îndrăgostit și rănit, dar demn și determinat să lupte pentru ființa pe care o adoră. "O iubesc din toată inima. Cum să nu iubești pe cineva cu care ai trăit atâția ani?". Întrebat dacă crede că o mai poate face să se răzgândească pe Heidi, cântărețul a spus că amândoi trebuie să-și dorească împăcarea: "Niciodată să nu spui niciodată. Nu pot să vorbesc pentru fosta mea soție și nu pot să susțin că nu s-a întâmplat nimic. Sigur că am avut probleme, altfel de ce ne-am despărțit?"', a admis Seal. "Fără îndoială, am avut probleme, am avut niște discuții, dar am fost întotdeauna capabili să discutăm despre ele, să le analizăm. Să crezi că un cuplu merge înainte fără certuri e un nonsens. Nu știu dacă mai putem fi împreună. Dacă ar fi fost așa ușor, am fi deja împreună, ăsta-i adevărul", a mai spus artistul.

Seal a declarat că va continua să poarte verigheta, ca o dovadă a iubirii sale pentru Heidi. "Pentru mine, acest inel înseamnă respect, loialitate, amintiri incredibile și patru mici miracole, iar Heidi e al cincilea, care au intrat în viața mea în ultimii 8 ani", a spus el, referindu-se la cei patru copii.


El e conștient că umblă tot felul de vorbe despre naivitatea lui de a mai purta verighetă după anunțul divorțului, într-o lume a vedetelor obișnuite cu mariaje mai scurte decât nunta. "S-au spus câteva răutăți despre faptul că mai port verigheta, dar o fac pentru că încă sunt căsătorit cu această femeie incredibilă și noi n-am fost genul de oameni care spun <<Te urăsc, dă-ți jos verigheta!>>. I-am spus mereu soției mele că lucrul pe care l-am iubit la noi a fost că eram o echipă, iar respectul nostru e indestructibil", a explicat artistul britanic.

Relația a început într-o igloo, apoi s-a răcit


Heidi (38 de ani) și Seal (48 de ani) s-au întâlnit în 2004, când ea era înscărcinată cu Leni, fetița ei, concepută cu fostul partener, italianul Flavio Briatore. Seal a fost prezent la naștere, iar de atunci cuplul a mai avut trei copii: Henry (6 ani), Johan (5 ani) și Lou (2 ani).


Cântărețul britanic a cerut-o de căsătorie într-un igloo pe care l-a construit pe un ghețar din Canada, în decembrie 2004. Iar de la căsătoria lor, în mai 2005, cei doi și-au înnoit în fiecare an jurămintele. Anunțul divorțului i-a surprins pe prietenii lor de familie, dar și pe jurnaliști, cuplul Seal-Klum fiind văzut drept unul dintre cele mai solide din showbiz.
"People magazine"relatează că Heidi a luat decizia divorțului, după vacanța de Crăciun, petrecută la schi în stațiunea americană Aspen. "Când s-au întors din vacanță, lucrurile s-au schimbat și s-au certat mult. În loc să se întoarcă acasă ca o familie, a fost greu pentru să mai stea împreună", a declarat un prieten al starurilor.

S-a spus că ea n-a mai putut suporta temperamentul lui vulcanic, dar Seal e negat aceste zvonuri și spune că nu știe exact ce anume i-a îndepărtat atât de mult. Potrivit "People",încă nu e clar ceea cea provocat despărțirea, dar, potrivit prietenilor cuplului, trebuie să fi fost "un motiv major. Deocamdată nu s-a pus problema partajului, dar rămâne de văzut cum își vor împărți banii cei doi. Kluam a făcut numai anul trecut 20 de milioane de dolari din campanii publicitare, iar Seal, cu patru premii Grammy la activ, își promovează acum noul album, Soul 2.

"Din dragoste", varianta americană

 

Seal a fost prezent, săptămâna trecută, și la Ellen DeGeneres Show. "Ceea ce trebuie să faci în situația asta e să fii civilizat și demn și trebuie să înțelegem că nu suntem singurii oameni de pe planetă care trec prin așa ceva. E doar un capitol nefericit din viața noastră", a spus cântărețul.

Și de data aceasta a fost nevoit să explice prezența verighetei pe mâna sa. "Avem opt ani, opt ani, opt ani minunați împreună. Doar pentru că am decis să ne despărțim nu înseamnă neapărat că trebuie să-mi dau jos verigheta și gata, nu mai am nicio legătură cu persoana aceasta. Vom fi legați în multe feluri, până la sfârșitul vieților noastre", a precizat Seal în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres.
Întrebat dacă va purta inelul toată viața, starul a răspuns: "Cine știe? Dar acum mă simt bine cu el pe mână și n-am nicio intenție să-l scot prea curând."

Cântărețul a căpătat, deunăzi, un dram de speranță, după ce TMZ a publicat fotografii cu Heidi ducându-l pe băiatul lor la cursurile de karate. Și, surpriză, ea încă purta verigheta! E un semn bun.

Seal a mărturisit că despărțirea i-a șocat pe amândoi, așa cum a șocat pe toată lumea, dar el încă mai așteaptă o minune de la soția sa pentru a continua împreună. După cinci miracole în viața lui, ar mai fi loc pentru încă unul. Dar va veni acesta?

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Ianuarie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod