Divorţ la TVR: Marina Almăşan s-a despărțit de folkistul Victor Socaciu

Victor și Marina au divorțat în secret. Ei au semnat în urmă cu două săptămâni, în fața notarului, documentul care atestă oficial despărțirea lor, dar ieri, când au apărut primele relatări în presă despre finalulul relației lor a devenit clar că începe un nou scandal monden. Un mariaj de 13 ani s-a încheiat cu acuzații de ambele părți.

Victor și Marina au divorțat în secret. Ei au semnat în urmă cu două săptămâni, în fața notarului, documentul care atestă oficial despărțirea lor, dar ieri, când au apărut primele relatări în presă despre finalulul relației lor a devenit clar că începe un nou scandal monden. Un mariaj de 13 ani s-a încheiat cu acuzații de ambele părți.

Deşi pozau într-un cuplu fericit, cele două vedete ascundeau o poveste încâlcită. Ziarul Click! a scris ieri că motivul divorțului este indifelitatea Marinei, care îl înșela pe Socaciu cu un miliardar timișorean, Georgică Cornu, alias "regele asfaltului din Banat".

Marina, un capitol închis pentru Victor 

Marina şi Cornu au fost surprinşi de mai multe ori împreună, în decembrie 2011. Ei s-au întâlnit în secret în mai multe locuri, inclusiv în străinătate. Anul trecut, Marina a fost fotografiată alături de omul de afaceri chiar a doua zi de Crăciun. Potrivit Click!, cei doi au fost văzuți în timp ce intrau într-un imobil din Capitală. Marina a parcat maşina în capătul străzii şi a mers pe jos aproximativ 150 de metri. Ea purta un fes și o geacă neagă. După vreo trei ore, cei doi au ieșit din imobil, iar Marina s-a deghizat pentru a nu fi recunoscută. Ea a avea o perucă blondă, o pereche de ochelari fumurii şi şi-a acoperit faţa cu mâna, relatează ziarul citat.

"Marina este un capitol închis pentru mine.

Am divorţat de ea, de două săptămâni, la notariat. Nu mai locuim împreună", a declarat artistul pentru Click!. "Este adevărat, ne-am despărţit la notar", a spus Marina pentru ziarul citat. Despre imaginile în care apare alături de omul de afaceri, ea a declarat doar atât: "Sunt jurnalist şi mă întâlnesc cu mulţi oameni de afaceri. Vreau ca acest subiect să fie tratat cu discreţie".

Varianta Marinei: Victor e vinovat!

Vedeta TVR susţine că vinovat pentru eşecul căniciei lor este chiar soţul ei. "Îmi pare rău să constat că Victor nu poate să-şi asume eşecul căsniciei noastre - eşec despre care el ştie foarte bine că este singurul vinovat încă de acum 10 ani. Probabil din dorinţa de a nu-şi pierde fanii, prietenii şi alegătorii, Victor a decis să ignore eforturile mele din toţi aceşti ani de a menţine familia unită şi declanşează acum mascat, prin alţii, această vendetă mediatică, plină de venin şi minciuni. Nu doresc deocamdată să comentez fotografiile apărute în presă - care în realitate au un cu totul alt context -, pe care Victor îl cunoaşte foarte bine. Din respect pentru cei 16 ani petrecuţi alături de el, precum şi din dragoste pentru fiul nostru, mă voi abţine - cel puţin deocamdată - să dezvălui adevăratele motive, unele dintre ele foarte intime, ale despărţirii noastre.

Chiar şi în aceste condiţii, îi doresc lui Victor să fie fericit şi, mai ales, sănătos", a declarat Marina pentru revista Tango.

Un divorț cu efect colateral

Efectul crizei conjugale a cuplului Almășan - Socaciu nu se oprește aici. Oana, soţia lui Cornu a aflat şi ea de aventura soţului, de vreme ce a depus, chiar pe 8 martie, de Ziua Femeii, cererea de divorţ la Judecătoria Timişoara. Primul termen va avea loc la 17 mai. Soţii Cornu au mai fost la un pas de divorţ. În aprilie 2010, magistraţii au suspendat procesul pe motiv că nici una dintre părţi nu venise la tribunal, notează tabloidul.

Modul în care Marina Almășan și amantul ei au fost filmați, precum și faptul că Socaciu și soția lui Cornu au aflat că sunt înșelați pare să fie rezultatul operațiunii unui detectiv privat, dar nu este clar dacă și cine a angajat un specialist. În orice caz, imaginile publicate de Click! sunt elocvente.

Miliardarul care a produs acest scurt-circuit între Marina și Victor neagă orice amestec. "E o prostie ca cineva să creadă că, după 15 ani de căsătorie şi cu copii, un bărbat sau o femeie renunţă la căsnicie pentru că întâlneşte un alt bărbat sau o altă femeie. Dacă aş avea o relaţie de dragoste cu Marina Almăşan, ce ar fi rău? Ea este o femeie divorţată, eu de vreo trei ani sunt în divorţ.

Ar fi rău treaba asta? Marina Almăşan are o viaţă ireproşabilă, aşa că, vizavi de treaba asta, nici Marina Almăşan nu a fost văzută şi prezentată toată ziua cu bărbaţi şi nici eu cu femei", a spus Cornu pentru emisiunea Acces Direct, de la Antena 1.
"Vă asigur că Marina Almăşan nu a divorţat pentru mine. A divorţat pentru că a avut nişte probleme, iar aceste poze sunt convins că au legătură cu campania electorală care se apropie. Eu nu îl acuz pe Victor Socaciu de nimic. Vă asigur că atât viaţa mea cât şi cea a Marinei Almăşan este una cinstită, una ireproşabilă", a mai spus Georgică Cornu.
 

S-au cunoscut la coadă la cârnați

Victor Socaciu şi Marina Almăşan s-au cunoscut la începutul anilor '80, dar s-au căsătorit în 1999, după ce fiecare şi-a părăsit familia. Ea era studentă şi lucra pentru "Radiovacanţa Costineşti", el era un tânăr artist, râvnit de mai toate fetele. "L-am cunoscut cu mult timp înainte de a bănui că viaţa ne va rezerva acelaşi viitor. El era o mare vedetă naţională, iar eu - o studentă pârlită. L-am văzut la o coadă de vreo 50 de persoane, pe undeva, pe poziţia 37. M-am dus repede prin spate şi i-am spus: <<Nu vreţi să va iau eu? Ce doriţi?>> Şi el s-a uitat la mine ca la una dintre cele 500 de fete care veneau zilnic să-i ceară autografe şi a zis: <<Vreau şi eu doi cârnaţi>>.

Eram atât de fericită că pot să-i fac un serviciu lui Victor Socaciu. Apoi eu mi-am văzut de viaţa mea. El şi-a văzut de viaţa lui", povestea ea, acum doi ani, într-un interviu acordat revistei Tango.
Între timp, amândoi s-au căsătorit şi au făcut câte un copil. S-au reîntâlnit, după 10 ani, la "Ceaiul de la ora 5", emisiunea prezentată atunci de Marina. Au început să se vadă mai des, s-au îndrăgostit, iar după câţiva ani au decis să se despartă de partenerii lor de atunci.

Georgică Cornu, avere de 70 de milioane de euro

Marina Almăşan (49 de ani) lucrează din 1990 la TVR, unde prezintă emisiunea "Ne vedem la TVR". Înaintea mariajului cu Victor Socaciu, a mai fost căsătorită timp de 11 ani.

Georgică Cornu (57 de ani) are o avere de 70-73 de milioane de euro și figurează pe locul 65 în Topul Forbes. La începutul anului, el a primit de la Consiliul Judeţean Arad o lucrare în valoare de 13,4 milioane de euro - reabilitarea "Drumului Vinului". Ca și cuplul Socaciu - Almășan, el este căsătorit de aproape 13 ani cu Oana.

29 Martie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 16 Apr 2012, 19:57
    Alegere

    Fiecare are dreptul sa isi aleaga cu cine sa isi continue viata. Ce rost avea sa stea impreuna daca ''erau singuri'' .

    1
    1

  • tot mihaela pe 31 Mar 2012, 08:27
    CE BINE C-A SCAPAT DE VICTOR!

    Draga mea Mihaela! oamenii nu se casatoresc pt ca sunt frumosi sau buni prezentatori! Nici din acest motiv nu divorteaza! Din comentariul tau, deducem cu totii cit de saracuta esti la "mansarda". Intimplarea face sa il cunosc pe Victor inca din anii "paunescieni". Stati .linistiti! Replica cea corecta este: BINE CA AI SCAPAT DE VICTOR,MARINA!

    1
    0

  • mihaela pe 30 Mar 2012, 15:13
    Ce bine ca s-a scapat de Marina

    Marina nu a fost niciodata nici frumoasa si nici buna prezentatoare. Si cu cat a inaintat in varsta (ca. 50 ani) e si mai urata. Asa ca bine ca s-a scapat Victor - un domn- de asa o.....femeie. Nu era de el oricum!!!!!!! BRAVO VICTOR

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod