Divorț de milioane: Melanie Griffith și Antonio Banderas împart tot, de la case, la câini

de Daniel Dumitrescu, 17 Iunie 2014

Banderas și Melanie Griffith au o vilă superbă în staţiunea spaniolă Marbella


Personajul amintit a mai spus că actorii deţin proprietăţi pe piaţa imobiliară din Los Angeles, Miami şi peste Ocean, precum şi mai multe restaurante în lume. "Evident, n-au avut niciodată probleme din cauza banilor. Nu cred că veţi descoperi că divorţează din cauza banilor".

3divorțuri a mai avut Melanie Griffith până la despărțirea de Banderas
Până la împărţirea caselor, Antonio şi Melanie au de tranşat un alt subiect sensibil pentru amândoi: câinii familiei. Întrucât fiica lor, Stella Banderas, va împlini 18 ani în septembrie, Melanie Griffith şi Antonio Banderas vor trebui să se pună de acord doar asupra custodiei celor trei animale de companie - un terrier metisat şi doi câini labradori retriever metisaţi cu ciobănesc german, ultimii doi fiind adoptaţi în 2013.
Actriţa doreşte custodia celor trei câini ai cuplului, pe motiv că ea ştie să aibă mai mare grijă de câini decât soţul său. În plus, susţine ea, aceştia înseamnă mai mult pentru ea decât pentru Banderas.

Câinii adoptaţi, frate şi soră, au fost luaţi de fostul cuplu de la un adăpost de animale la scurt timp după ce doi din câinii acestora au murit, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod