Divorț de milioane: Melanie Griffith și Antonio Banderas împart tot, de la case, la câini

Cele două staruri se despart după un mariaj de 18 ani și dețin o avere estimată la 50 de milioane de dolari.

Vestea că Melanie Griffith și Antonio Banderas se despart a părut la început doar un zvon prostesc. Căsătoriți de 18 ani, ei formau unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood și păreau sortiți să îmbătrânească împreună.

1996anul în care s-au căsătorit Melanie Griffith și Antonio Banderas
Melanie Griffith a depus documentele de divorţ la Tribunalul Superior din Los Angeles, invocând "diferenţe ireconciliabile", iar surse din anturajul cuplului au afirmat că despărţirea este una "amiabilă".
Cei doi actori au început deja să negocieze cu privire la împărțirea averii lor, estimată la 50 de milioane de dolari, care include proprietăți de lux în Spania, Los Angeles, Aspen și New York.

În LA, Banderas şi soţia lui deţin o imensă vilă în stil spaniol, amplasată în Hancock Park.

Un prieten al cuplului a declarat pentru revista People că "ei valorează mai mult decât vă puteţi gândi". Acesta a mai spus că Banderas este un "afacerist înnăscut", cu "o mulţime de investiţii şi afaceri". "Melanie nu se lasă nici ea mai prejos.
Ei nu cheltuiesc mai mult decât au. Şi sunt tare mândri de asta"
, a dezvăluit sursa citată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod