Divele nu îmbătrânesc niciodată: Joan Collins (80 de ani) și sora ei, Jackie (76), arată senzațional

Cele două surori continuă să uimească prin aspectul fizic. Ele par cu 20 de ani mai tinere, iar starurile se roagă să arate ca ele la vârsta lor.

De la 70 de ani încolo, toată lumea se așteaptă să fii un pensionar strivit de bătrânețe, care se mișcă cu greu și care are probleme cu văzul și auzul. În cel mai bun caz, dacă ești sănătos, de poți declara mulțumit. Bine că ești în viață, ce mai contează cum arăți?

Există însă și oameni care se simt excelent, care arată cu 20 de ani mai tineri și care te fac să-i invidiezi, deși n-ai nici jumătate din vârsta lor, gândindu-te ce bine ar fi să prinzi vârsta lor și să arăți atât de bine. Joan și Jackie Collins nu încetează să surprindă pe toată lumea cu aspectul lor fizic excepțional. La 80, respectiv 76 de ani, ele nu și-au pierdut trăsăturile frumoase și nu-și arată deloc vârsta.

Surorile Collins au fost în centrul atenției marți, la un dineu în Beverly Hills. Joan era îmbrăcată într-un deux pieces alb-negru, iar sora ei, cu 14 ani mai tânără, purta un sacou crem-negru, asortat la pantaloni negri.



Cele două vedete au negat mult timp că ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a masca urmele trecerii timpului. Joan a recunoscut, în cele din urmă, că a făcut injecții cu botox, dar a susținut că asta a fost tot. "Am făcut una în frunte și m-a durut ca naiba. În plus, vezi o grămadă de operații plastice de coșmar în zilele noastre. Am prietene care și-au făcut Botox și au rămas cu gâlme pe față. Iar buzele, nici nu vreau să mai vorbesc despre asta", explica actrița britanică într-un interviu pentru revista Glamour, publicat în urmă cu doi ani.



Întrebată dacă ar apela la bisturiu, ea a răspuns: "Nu, nu. Dar știți ce se spune despre operațiile estetice, nu? Că sunt revanșa totală a femeilor".

Sora actriței a negat și ea că ar fi suportat o operație estetică. "Niciodată nu mi-am făcut o operație estetică, dar simt că degeaba zic asta, fiindcă oamenii spun <<da, sigur>>. Dacă aș fi făcut așa ceva, avea gâtul rezolvat". a spus scriitoarea. "Îmi plac ridurile, asta e o chestie europeană. Îmi place cum arăt, nu vreau să fiu altfel", a adăugat autoarea de bestseller-uri.

Celebră pentru rolul Alexis Carrington, din serialul "Dinastia", Joan Collins a dezvăluit într-un nou volum de memorii că primul ei soţ, actorul Maxwell Reed, a încercat să o vândă unui şeic arab, pentru o noapte.



În cel mai recent volum de memorii, "Passion for Life", actrița povesteşte că primul ei mariaj a fost un dezastru şi că s-a refugiat la Hollywood după ce a aflat că soţul ei de atunci, actorul irlandez Maxwell Reed, acceptase propunerea indecentă a unui bogat şeic arab de a-i permite acestuia să petreacă o noapte cu actriţa, pentru suma de 200.000 de dolari, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

Mariajul cu Maxwell Reed avea să se destrame după cinci ani, în 1956.

Joan Collins, în vârstă de 80 de ani, a mai fost căsătorită de patru ori, în prezent fiind măritată cu Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr decât ea.



Cariera actriţei britanice Joan Collins, în teatru, film şi televiziune, se întinde pe şase decenii. Cel mai celebru rol al lui Joan Collins este cel din serialul american "Dinastia/ Dynasty", difuzat în prime time de postul de televiziune ABC între anii 1981 şi 1989. Serialul "Dinastia" a reprezentat soluţia găsită de postul ABC pentru a concura cu serialul "Dallas", difuzat în aceeaşi perioadă şi în acelaşi interval orar de postul CBS şi care era la acea oră lider de audienţă. Pentru rolul din acest serial, Joan Collins a fost nominalizată de şase ori la premiile Globul de Aur, câştigând acest trofeu în 1983. Tot în 1983, ea a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, notează Mediafax.

În 1988, ea a păşit pe urmele surorii sale, Jackie Collins, şi şi-a publicat primul roman, "Prime Time", care a devenit un bestseller. Collins a scris mai multe cărţi, inclusiv autobiografia sa şi volume cu sfaturi de înfrumuseţare.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 24 Apr 2014, 08:02
    interesant..

    De aratat...arata horror mai de aproape,cu tone de fard,gene puse pe pleoape incretite,placa dentara,peruca..etc...nici vorba "cu 20 ani mai tinere": DAR-interesant si incredibil mi se pare faptul ca sunt sanatoase,pot merge pe tocuri,si nu se sfiesc sa zambeasca si sa apara in public.E vorba de ATITUDINE. Avem de invatat...In rest,gene bune,gimnastica,probabil,lux,..

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod