Diva fără pretenţii: Ce se întâmplă când Mariah Carey se cazează într-un hotel ieftin


Mariah dispune de o echipă de asistenţi personali, bone, manageri, iar aceştia au viaţă grea - uneori trebuie să o împingă în căruţul cu rotile când ea este prea obosită ca să meargă sau să-i facă patul oriunde se află, scrie cotidianul britanic.

De asemenea, artista are tot timpul lângă ea un asistent care îi ţine orice băutură pe care o bea cu paiul, iar 11 membri ai echipei de securitate o înconjoară dacă ea se află într-un restaurant, pentru a fi greu de observat.



În octombrie 2016, mogulul australian James Packer a părăsit-o pe Mariah Carey după aproape un an de la logodnă, din cauza cheltuielilor extravagante ale acesteia şi a faptului că interpreta americană a acceptat să apară într-un reality-show. "James avea deja rezerve foarte mari faţă de noul reality-show al lui Mariah şi faţă de faptul că ea părea să fie dispusă să prezinte vieţile lor în faţa lumii întregi", a declarat o sursă citată de revista australiană Woman’s Day.

Potrivit aceleiaşi reviste, James Packer i-a permis cântăreţei să păstreze inelul de logodnă - cu un diament în valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privată organizată la New York, după o relaţie de 12 luni.

Relaţia cântăreţei cu magnatul australian a intrat în atenţia presei internaţionale în iunie 2015, când cei doi au fost văzuţi pentru prima dată în public, cu ocazia unei croaziere pe un iaht privat, în Marea Mediterană.

Mariah Carey a fost căsătorită cu producătorul muzical Tommy Mottola, în perioada 1993 - 1997, şi cu rapperul Nick Cannon, în perioada 2008 - 2015.

Artista şi Nick Cannon au împreună doi copii, gemenii Moroccan şi Monroe, care s-au născut pe 30 aprilie 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod