Din nou împreună? Justin Bieber și Selena Gomez nu pot trăi despărțiți

Cei doi se întâlnesc în secret și nu doresc deocamdată să anunțe că formează iar un cuplu, susține o sursă citată de presa americană.

Toată lumea e a lor, dar ei n-au ochi decât unul pentru celălalt. Cel puțin așa a declarat o persoană din anturajul celor două staruri, potrivit căreia ei ar fi din nou împreună.

Justin Bieber (20 de ani) și Selena Gomez (22 de ani) au petrecut un weekend întreg împreună și și-au spus de nenumărate ori "te iubesc", a dezvăluit sursa citată de TMZ.com, adăugând că cei doi se comportă ca atunci când formau un cuplu, doar că nu vor ca noul lor început să fie cunoscut de public, pentru a evita presiunea presei și a fanilor.

Nu este pentru prima oară când se vorbește despre împăcarea celor doi tineri artiști.

Justin și Selena, care şi-au făcut publică relaţia în februarie 2011, s-au despărțit în noiembrie 2012. Un an mai târziu, mai exact în decembrie 2013, ei au fost fotografiați în timp ce se sărutau în aeroportul din oraşul Salt Lake City. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail,  Bieber şi Gomez au petrecut câteva zile de vacanţă împreună în acest oraş din statul american Utah, unde au fost însoţiţi de un alt cuplu adulat de adolescenţii americani - cântăreaţa de muzică pop-country Taylor Swift şi iubitul ei, Harry Styles.

De atunci, Justin Bieber și Selena Gomez au avut mai multe apariții publice comune, dar, pe de altă parte, s-a și scris mult despre noile lor cuceriri, astfel că e greu de spus dacă sursa citată recent de TMZ spune sau nu adevărul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod