Din nou fericită: Lisa Niemi, văduva lui Patrick Swayze, s-a recăsătorit

Actrița Lisa Niemi, în vârstă de 57 de ani, s-a măritat cu bijutierul Albert DePrisco, la cinci ani de la moartea fostului ei soț, răpus de cancerul pancreatic.

Mai poate exista fericire după moartea persoanei căreia i-ai dedicat toată dragostea? Mai există liniște după pierderea iremediabilă a marii iubiri? Multe persoane care au trecut prin drama văduviei au avut șansa de a redescoperi noi resurse pentru o nouă viață. Printre acestea se numără acum și o celebritate.

În weekendul în care nunta organizată cu mare tam-tam de Kim Kardashian și Kanye West în Europa a focalizat atenția presei internaționale, un alt eveniment de aceeași factură se consuma în Palm Beach, Statele Unite. Lisa Niemi s-a recăsătorit duminică, la cinci ani de la moartea regretatului ei soț, Patrick Swayze.

La 57 de ani, actrița și-a regăsit fericirea alături de bijutierul Albert DePrisco (58 de ani). Cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii discrete, desfășurată la la The Mar-a-Lago Club, în prezența a aproximativ 50 de invitați, relatează revista People.

Văduva lui Swayze, răpus de cancer pancreatic în 2009, și DePrisco au început relația lor în urmă cu doi ani, după ce un prieten comun le-a făcut cunoștință.



Aflată într-o formă foarte bună, mireasa a purtat o rochie semnată de designerul Oscar de la Renta. Ceremonia a fost elegantă, iar fondul muzical a inclus arii din Haydn și Mozart, interpretate de un cvartet din care au făcut parte și nepoții lui Niemi, Will și soția lui, Heidi, amândoi violoniști, relatează People.



Cu două zile înainte de nuntă, Niemi a declarat că abia aștepta să se căsătorească din nou: "Ce-mi doresc cel mai mult în ziua nunții este să merg la altar și să stau acolo, privind în ochii lui incredibili. Nu există o provocare mai mare".

"Ne-am dorit să fie o atmosferă proaspătă și fericită"
, a declarat Lisa. Ea a mai spus că muzica a inclus "orice, de la Michael Bublé și Steve Tyrell, până la piesele clasice din anii '70 și hiturile actuale, cu o mare doză de romantism inclusă".

Viața Lisei a luat astfel o nou turnură după suferința provocată de decesul lui Patrick.
Cuplul a fost căsătorit timp de 34 de ani, iar Niemi i-a fost alături până în ultimele clipe.

În ultimul lui an de viață, Patrick Swayz, idolul a milioane de femei din întreaga lume, devenise aproape de nerecunoscut după bătălia grea cu boala nemiloasă.

Actorul american, devenit celebru cu rolul instructorului de dans din filmul "Dirty Dancing", a murit pe 14 septembrie 2009, după o lungă luptă cu un cancer la pancreas, la vârsta de 57 de ani.

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia romantică "Fantoma mea iubită/ Ghost", lansată în 1990, a murit în locuinţa din ferma sa din New Mexico.



Patrick Swayze a fost nominalizat de trei ori la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Dirty Dancing" (1987), "Ghost" (1990) şi "Reginele balului/ To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar" (1995), şi are o stea pe Walk of Fame la Hollywood.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod