Dietă de star: Regimul strict pe care Gisele Bundchen l-a impus familiei sale

Dieta supermodelului brazilian este preponderent vegetariană


Suprinzător, dieta lui Tom este mai limitată decât cea a soţiei sale. Allen a dezvăluit că jucătorul de fotbal american nu mănâncă tomate, ardei şi ciuperci pentru că nu au efect antiinflamator. El nu bea cafea şi băuturi care conţin cafeină, nu consumă lactate şi fructe, cu excepţia unor smoothie cu banane.

Allen a citat un interviu pe care Tom l-a acordat postului de radio WEEI, în care amintea ravagiile pe care hrana procesată le face în organismul uman.

"Mi-a plăcut că a spus asta. Zahărul le aduce moartea oamenilor", a punctat el.

Maestrul bucătar a mai spus că fiii celor două staruri urmează regimul părinţilor, evitând macaroanele Kraft, brânza, aripioarele de pui şi cartofii prăjiţi. Allen a precizat că aceştia mănâncă 90% din ceea ce consumă Gisele. Copiilor le plac îndeosebi sushi vegetarian cu orez brun, avocado, morcovi şi dovlecel, iar bucătarul le găteşte granola crudă, prăjituri vegane cu ciocolată şi deserturi din fructe.

"Cred că asta mă face să fiu foarte mulţumit de slujba mea.
Dacă aş fi gătit pentru altcineva care nu aprecia la fel de mult preparatele mele, nu aş fi avut nicio satisfacţie. Asta mă face să fiu mulţumit la sfârşitul zilei. Fac ceea ce-mi place, iar ei au de câştigat din asta"
, a declarat Allen Campbell.

Gisele Bündchen, care s-a retras în aprilie 2015 de pe podiumurile de prezentare, a devenit celebră după ce a făcut parte mulţi ani din grupul de top-modele al casei de modă Victoria's Secret. În august 2014, ea a fost desemnată, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine plătit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obţinând venituri de 47 de milioane de dolari în perioada iunie 2013 - iunie 2014.

Gisele Bündchen este căsătorită cu fotbalistul american Tom Brady, în vârstă de 38 de ani, din februarie 2009.
Cei doi au împreună un băieţel, Benjamin, care s-a născut în decembrie 2009, şi o fetiţă, Vivian Lake, născută în 2012.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod