Dietă de star: Regimul strict pe care Gisele Bundchen l-a impus familiei sale

Bucătarul angajat de supermodelul brazilian şi de soţul ei, Tom Brady, a dezvăluit că aceştia nu consumă zahăr, făină, lactate, gluten, produse non-organice şi sare iodată.

Gisele Bundchen şi Tom Brady arată excelent, dar asta şi pentru că, printre altele, au mare grijă ce mănâncă. Lucru confirmat şi de bucătarul lor, Allen Campbell, care a dezvăluit recent pentru Boston.com care sunt preferinţele culinare ale celor două vedete.

Allen, care a lucrat în mai multe restaurante din Boston şi Miami, a fost angajat de modelul brazilian care căuta pe cineva potrivit pentru dieta familiei sale, preponderent vegetariană. Acum el le găteşte în casa din Boston şi adesea călătoreşte cu Gisele şi Tom.

Însă faptul că au angajat un chef doar pentru ei nu înseamnă că Tom, Gisele şi cei doi copii, Benjamin (6 ani) şi Vivian (3 ani) mănâncă paste gourmet şi crème brûlée în fiecare seară, scrie Daily Mail. De fapt, ei nu mănâncă niciodată aşa ceva, menţionează ziarul britanic.

Dieta lor este extraordinar de restrictivă, limitată îndeosebi la legume. Ocazional, ei consumă şi carne slabă, dar în cantităţi foarte reduse. "Aleg numai produse locale, organice, mă feresc de organismele modificate genetic.
Filozofia mea e că o dietă bazată pe legume şi plante are puterea de a vindeca şi de a preveni bolile"
, a declarat Allen Campbell.

Asta înseamnă că 80% din hrana pe care o consumă familia modelului înseamnă legume organice, pe care Allen le cumpără proaspete, dar şi quinoa, mei şi fasole. Carnea pe care o prepară este de obicei de raţă, pui şi peşte, în special somon sălbatic. "Dacă mănânci doar zahăr şi carbohidraţi - mulţi fac asta - corpul tău este foarte acid şi asta provoacă apariţia bolilor", a explicat Campbell.

Obiceiurile alimentare pe care Gisele le-a cultivat în familia ei au condus la eliminarea de pe masa lor a zahărului alb, făinii albe şi a glutenului.
Allen găteşte numai cu ulei de cocos alb în loc de ulei de floarea soarelui sau de măsline şi foloseşte sare de Himalaya în locul celei iodate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod