Diana Dumitrescu si Ioana Ginghina vor participa la tabara de slabit a Dianei Stirbu

Diana Dumitrescu si Ioana Ginghina s-au inscris la urmatoarea tabara de slabit organizata de Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps, unde toti participantii vor invata sa scape de kilogramele in plus intr-un mod eficient, rapid si sanatos.
Tabara Bye Bye Belly Camp se va desfasura in perioada 26 – 30 noiembrie la Predeal, iar mai multe detalii pot fi gasite pe blogul dianastirbu.ro: “Va pregatesc cinci zile cu 6 antrenamente interesante pe zi, ore de kangoo jumps, fitness, aqua gym, trasee pe munte, workshop-uri de psihologia alimentatiei si de gatit. Noutatea va fi ca vom gati impreuna cele mai gustoase retete sanatoase si cu un minim de calorii. Scopul taberei este sa ajut cat mai multe persoane sa inteleaga cum se slabeste sigur si eficient.
Important este ca persoanele care participa sa invete cum sa manance sanatos si sa descopere tipul de antrenament care li se potriveste. Inscrierile se pot face pana pe 21 noiembrie pe adresa kangoo@dianastirbu.ro”
, spune Diana Stirbu.

“Sunt foarte incantata si de-abia astept sa mergem in tabara. Vreau sa imi tonific musculatura si in acelasi timp sunt convinsa ca ne vom simti extraordinar pentru ca orele Dianei sunt foarte antrenante si iti dau foarte multa energie”, marturiseste Diana Dumitrescu.


“Ma bucur mult ca merg in aceasta tabara pentru ca o consider o mare investitie in mine si in sanatatea mea. Desi familia mea nu o sa ma vada timp de 5 zile, dupa aceasta experienta o sa fiu o mama si o sotie sanatoasa si cu o putere mai mare sa ma ocup de lucrurile importante din viata mea”, declara Ioana Ginghina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod