Diana Dumitrescu s-a transformat in Tinker Bell

Diana Dumitrescu indrazneste sa copilareasca de fiecare data cand are ocazia, iar acum a acceptat o noua provocare si s-a transformat in doar cateva minute in personajul preferat al copilariei ei: Tinker Bell.
Jucausa, vesela si relaxata, Diana Dumitrescu a dat startul concursului de transformari cu multa imaginatie si energie pe blogul ei, dianadumitrescu.ro si pe blogul de pe haircare.ro, unde isi provoaca cititoarele sa intre in joc.    

“Sa iti lasi imginatia sa zboare in parul tau si sa il transformi intr-un personaj de poveste mi se pare ca este un lucru extrem de placut pentru oricine accepta aceasta provocare! Este un mod placut de a te detasa, de a te relaxa si de a iesi din rutina. Eu am acceptat provocarea si m-am distrat copios, alaturi de sora mea, in incercarea de a-mi transforma parul intr-un personaj”, a spus Diana Dumitrescu.

Cu creativitate din belsug si indrazneala de a se juca, Diana Dumitrescu a devenit in doar cateva minute unul dintre personajele de desen animat pe care le-a iubit in copilarie, Clopotica (Tinker Bell).
11 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod