Detaliul neobservat din ținuta Reginei Angliei: Ce rol are umbrela

Cineva a observat la ținutele Reginei Angliei un detaliu care până acum nu a ieșit în evidență.

Ca orice locuitor al Londrei și mai ales ca Regină a Marii Britanii, Elisabeta a II-a trebuie să se descurce și ea cu vremea capricioasă, îndeosebi cu ploaia. Iar cum în Anglia plouă mult, suverana trebuie să-și adapteze mereu ținutele pentru evenimentele oficiale la care ia parte, înfruntând deseori cu zâmbetul pe buze condițiile meteo nefavorabile.

Un accesoeriu nelipsit pentru zilele ploioase este, desigur, umbrela. Din 1933, Regina Elisabeta a II-a obișnuiește să folosească modelul ei preferat cu design clasic, creat de Fulton, și, așa cum era firesc, suverana are o varietate mare de modele și culori.



Ceea ce puțini au observat este cât de bine își asortează ținutele cu umbrelele. Nu există apariție într-o zi ploioasă în care Regina să nu-și potrivească perfect culorile ținutei cu cele ale umbrelei, un exemplu de eleganță care îi definește stilul.

Bored Panda prezintă o serie de imagini care arată cum își asortează Regina Angliei ținutele cu umbrelele pe care le folosește.

 

Foto: Hepta, Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod