Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

Clooney şi Alamuddin se vor căsători în septembrie, la castelul Highclere


Potrivit presei britanice, nunta va avea loc în septembrie şi îi dă câteva bătăi de cap viitorului mire. "George nu vrea ceva de proporţii, dar ceea ce n-a înţeles el e că o nuntă mică pentru o familie libaneză înseamnă vreo 200 de invitaţi. Până la urmă va fi o nuntă mai mică decât se aşteaptă familia lui Amal, iar asta va nemulţumi pe multe din rudele ei. Dacă perechea va decide să facă nunta în Statele Unite sau în Anglia, George ar face bine să pregătească o flotă aeriană pentru a-i transporta pe toţi apropiaţii ei care vor fi invitaţi", s-au amuzat sursele citate de Daily Mail.



George Clooney şi Amal Alamuddin se vor căsători în Highclere Castle, locul de filmare al serialului "Downton Abbey". Cei doi au vizitat săptămâna trecută domeniul pe care se află castelul situat în apropiere de Londra, iar Amal a rămas încântată de castelul situat pe o proprietate de peste 40 de hectare.

"George s-a împrietenit cu Hugh Bonneville, care joacă rolul lordului Robert Crawley, în timpul filmărilor la «The Monuments Men» de anul trecut. Când a văzut reacţia viitoarei mirese la impresionantul castel victorian, situat pe 40 de hectare de parcuri, a început să se intereseze discret dacă ar putea să organizeze nunta aici. Şi proprietarii i-au răspuns că ar fi foarte fericiţi să îi primească", a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Highclere Castle ar putea fi o destinaţie ideală pentru nunta celor doi, anunţată pentru luna septembrie, deoarece este situat în apropiere de Londra şi de aeroportul Heathrow, astfel încât atât familia din America a lui Clooney, cât şi familia extinsă a lui Amal, din Liban şi Dubai, se vor putea deplasa cu uşurinţă la nuntă.

În prezent, castelul este locuit de al optulea lord Carnarvon şi de soţia acestuia, care permit închirierea unor părţi ale acestuia pentru organizarea de nunţi, la preţuri care pornesc de la suma de 23.000 de lire (28.415 de euro) pe zi.

"George este încântat de ideea de a se căsători la castel, deoarece este un loc plin de strălucire.
(...) Rudele din Orientul Mijlociu se vor bucura în mod sigur de împrejurimi, iar turul pe care îl vor face va transforma nunta într-un eveniment memorabil"
, a declarat o sursă citată de cotidianul amintit.

Deşi au apărut speculaţii potrivit cărora Clooney urma să-l roage pe Brad Pitt să-i fie cavaler de onoare, în cele din urmă, el a decis să îl aleagă pe Matt Damon. "Multă lume a crezut că Brad urma să fie cavalerul de onoare al lui Clooney, deoarece sunt prieteni buni de atâţia ani. Dar probabil se simte mai apropiat de Matt. În plus, cu mulţi ani în urmă, în timpul unei nopţi de beţie împreună, George i-a promis lui Matt ca îl va alege cavaler de onoare, dacă se va mai căsători vreodată - aşa că Matt a sunat să îşi ceară premiul", a declarat o sursă pentru ziarul The Sun.

Pe de altă parte, dat fiind că Brad Pitt a jucat alături de cei doi actori în "Ocean's Eleven" şi în cele două continuări ale filmului, cel mai probabil acesta va fi prezent la nunta lui George Clooney, notează Mediafax. "Brad a primit vestea cu eleganţă, dar a spus că îl va cotonogi în timpul discursului", a adăugat, în glumă, aceeaşi persoană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod