Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

Cei doi au fost văzuţi pentru prima oară împreună în octombrie, la un restaurant londonez


Luna trecută, Clooney şi Alamuddin au fost fotografiaţi în timpul unui safari în Tanzania, apoi cuplul s-a relaxat în Insulele Seychelles şi a vizitat New Yorkul, unde s-a cazat la Carlyle Hotel.
Apoi au călătorit în Dubai, unde Clooney i-a cunoscut familia. Iar starul n-a ratat "examenul", obţinând binecuvântarea viitorilor socri. "Dacă totul merge bine, George şi Amal vor fi soţ şi soţie în mai puţin de cinci luni", a dezvăluit, luna trecută, un prieten al celor doi, citat de ziarul britanic.

Câţiva prieteni apropiaţi de familia libaneză au declarat pentru Daily Mail că starul a trecut printr-un proces foarte riguros de verificare înainte ca Amal să ia decizia de a începe o relaţie cu el, vara trecută.

"A rugat-o de trei ori să iasă cu el până când ea a acceptat în cele din urmă. Tradiţia este foarte importantă pentru o familie libaneză, aşa că Amal a luat legătura cu părinţii ei pentru a se sfătui dacă e bine să accepte sau nu să iasă cu el", au spus sursele citate.

În acest fel, Amal a dorit să arate că respectă punctul de vedere al familiei, iar George a trebuit să procedeze în aceeaşi manieră când s-a hotărât să facă pasul cel mare.
Înainte de a o cere de soţie, dăruindu-i un inel cu un diamant de şapte carate, actorul american şi avocata au zburat pentru câteva zile la Dubai, în martie, unde s-au întâlnit cu fraţii ei, Samer şi Ziad, sora, Tala, şi tatăl ei, Ramzi.
"Acea călătorie a fost un mod indirect al lui George de a-i arăta tatălui ei că este serios şi că vrea să-i ceară mâna fiicei lui", au declarat sursele citate.

Pe parcursul sejurului, George a dovedit că este mai mult decât un star de cinema foarte sexy. "Tatăl lui Amal a fost mai impresionat de implicarea politică şi umanitară a lui Clooney decât de celebritatea şi de averea lui. Ramzi vrea ca fata lui să fie cu un tip fără bani dar cu creier, decât cu unul fără minte dar plin de bani", au povestit prietenii familiei.

Amal şi George şi-au stabilit relaţia conform dorinţei familiei ei, dar au făcut un singur pas greşit.
"El îşi dorea ca momentul cererii în căsătorie să fie o surpriză, aşa că a spus doar câtorva persoane", a explicat o sursă pentru Daily Mail. Pe 22 aprilie, la un restaurant romantic, starul a îngenuncheat şi i-a pus cea mai importantă întrebare iubitei sale. După cinci zile, ea i-a arătat inelul prietenului său, Rande Gerber, la un dineu în Santa Barbara. Iar aceasta n-a păstrat secretul. "Din păcate, familia din Liban a aflat din presă că fiica lor s-a logodit. Nici măcar fraţii şi sora ei n-au ştiut nimic. Rudele avocatei au fost puse în faţa faptului împlinit", a povestit persoana citată.
Inelul cu diamante de şapte carate pe care Clooney i l-a dăruit iubitei sale a costat 450.000 de lire sterline (551.718 de euro).

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod