Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

Iubita lui Clooney este specialistă în Drept Internaţional


Activistă ferventă, Amal Alamuddin s-a alăturat recent unor personalităţi precum J.K. Rowling, Victoria Beckham şi modelul Rosie Huntington-Whiteley, scriind pentru ziarul britanic Times despre agresiunile sexuale din zonele de conflict.

Geoffrey Robertson, un reputat avocat britanic, are numai cuvinte frumoase despre iubita lui Clooney: "Amal Alamuddin este o strălucită şi pasionată apărătoare a drepturilor omului care a muncit mult, din greu, pentru a îmbunătăţi acest domeniu.

Este respectată şi admirată de toţi colegii."

Lăudându-i angajamentul, preşedintele executiv al Camerei avocaţilor, Robin Jackson, este mândru de ea: "Amal a fost minunată, de când a intrat în Camera noastră. A adus strălucire în tot ceea ce a făcut şi sunt încântat de veştile fericite pe care le-am primit despre ea."

Citită, inteligentă şi cu acces în mediile înalte din Regatul Unit, Alamuddin a căpătat notorietate şi prin stilul ei şic, care a consacrat-o drept cea mai atractivă avocată din Londra într-un top în care a surclasat-o pe Justine Thornton, soţia politicianului Ed Miliband.
Blogul de avocatură care i-a conferit acest titlu pentru că "împlineşte aşa-zisul ideal irealizabil al feminităţii contemporane".
"Ea este foarte frumoasă şi are un succes formidabil. Nu doar că are nişte ochi foarte calzi şi păr negru mătăsos, dar vorbeşte franceza şi araba", a menţionat blogul citat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod