Deşteaptă, stilată, greu de cucerit: Femeia după care e topit George Clooney

Unul dintre cei mai respectaţi avocaţi Marea Britanie, Amal e capabilă să lupte cu înverşunare pentru cazurile pe care le preia


Născută în agitatul Beirut, într-una dintre cele mai cunoscute familii de jurnalişti libanezi, Amal Alamuddin şi-a petrecut viaţa escaladând piscurile aristocraţiei. Deşi apogeul carierei sale a fost procesul în care l-a apărat pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, ea este mai degrabă cunoscută drept cea mai atrăgătoare avocată din Londra, notează cotidianul britanic Daily Mail.

În vârstă de 36 de ani, Amal este fiica reputatei jurnaliste Baria şi a profesorului universitar Ramzi Alamuddin.

Familia ei a emigrat în Anglia, fugind de războiul care a făcut ravagii în Beirut, pe când ea avea doar doi ani. Amal s-a născut în capitala Libanului. Mai târziu, au venit pe lume sora ei, Tala, apoi fraţii Samer şi Ziad.

În 1987, mama ei a preluat postul de editor al ziarului libanez Al Hayat, rol pe care îl slujeşte şi în prezent. Bunicul lui Amal a fost ministru, iar unul dintre verişoarele ei, Rima Alamuddin, a fost o poetă care a murit tragic, la doar 22 de ani, împuşcată de un iubit răzvrătit, disperat de ideea despărţirii.

Baria, mama lui Amal, este cunoscută în Liban şi pentru frumuseţea ei din tinereţe.
Când avea 20 de ani, un faimos poet din ţara ei, Said Akl, a numit-o "frumoasa greacă" într-un poem pe care i l-a dedicat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod