Destăinuirea lui Blake Shelton despre relația cu Gwen Stefani: „Nu pot să cred că e cu mine“

Blake Shelton și Gwen Stefani au o relație minunată


Artista are trei copii, dar îşi doreşte enorm să aibă unul şi cu noul ei partener. Aceasta a devenit prioritatea lor înainte de a se căsători, a declarat o sursă citată de Us Weekly. "Se vor căsători într-o zi, dar acum sunt super-concentraţi pentru ca ea să rămână însărcinată. Ei cred că au şanse. Au speranţe mari", a declarat persoana care a dorit să-şi păstreze anonimatul. "Gwen şi Blake au început să vorbească tot mai mult despre un copil împreună, dar n-a fost uşor pentru ei să-şi întemeieze o familie.

E ceva ce îşi doresc foarte mult, dar nu merge aşa cum vor", a mai spus sursa pentru publicaţia citată.

Gwen are trei copii cu rockerul Gavin Rossdale (51 de ani), cu care a fost căsătorită din 2002 până în 2015 - Kingston (11 ani), Zuma (9 ani) şi Apollo (3 ani). "Blake i-a spus lui Gwen că ar vrea să aibă şi el un copil, iar Gwen i-a promis că va încerca. Cu ea, Blake are exact relaţia şi familia pe care şi le-a dorit cu Miranda", a explicat sursa menţionată de Us Weekly.
"Gwen e tot ce şi-a dorit. Sunt atât de dedicaţi unul altuia", a adăugat aceasta.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără "Just a Girl" şi "Don't Speak". Cel mai recent album solo al cântăreţei, al treilea, datează din 2016, "This Is What the Truth Feels Like". Cântăreaţa recompensată cu trei premii Grammy a vândut peste 30 de milioane de albume la nivel mondial.

În perioada 2014 - 2017, vedeta a fost şi membru în juriul emisiunii concurs "The Voice", difuzată în Statele Unite ale Americii de postul NBC.

În 2003, Stefani şi-a lansat propriul brand vestimentar, L.A.M.B., iar în 2005 şi-a extins activităţile din universul modei cu linia vestimentară Harajuku Lovers, inspirată din moda şi cultura japoneză.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod