Destăinuirea iubitei lui Johnny Depp: "Am avut relații cu bărbați și cu o femeie"

A pus mâna pe unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood, dar asta nu înseamnă că felul ei de a privi bărbații și femeile s-a schimbat. Frumoasa Amber Heard, care nu a ținut secret faptul că e bisexuală, face bilanțul relațiilor sale de până acum. Ea dezvăluie că a avut mai multe relații cu bărbați și una bună cu o "femeie minunată".
Tânără, frumoasă și deja controversată: la 27 de ani, Amber Heard are toate șansele să o ia pe urmele unei celebre predecesoare, cu care se aseamănă nu doar fizic - Sharon Stone.

Amber s-a remarcat prin relația cu Johnny Depp, pe care a reușit să-l smulgă de lângă Vanessa Paradis cât încă mai erau speranțe ca el să se întoarcă din drum, dar are la activ și alte povești de dragoste picante. Nu doar cu bărbați, ci și cu femei. Sexualitatea ei nu mai reprezintă, de altfel, o noutate pentru presa internațională, iar vedeta nu și-a ascuns detaliile intime. Ba dimpotrivă, chiar a dat impresia că se folosește de aceste aspecte pentru a se remarca.

Într-un interviu acordat recent revistei online The Edit, Amber susține că nu se ferește de ochiul critic al presei și al publicului. "Dacă n-aș fi vrut să fiu analizată, aș fi rămas în Texas", a spus ea. Vedeta a declarat că relația cu Johnny Depp, începută în timpul filmărilor la "The Rum Diary", ar fi fost oricum imposibil de ascuns. "Să începi o relație este la fel de greu ca a-i pune capăt", a declarat Amber.
 
 
 
 
 
 
 

Revista The Edit a ilustrat interviul cu mai multe imagini realizate pentru site-ul net-a-porter.com și realizate de fotograful Francesco Carrozzini, în care actrița poartă ținute semnate de Kiki de Montparnasse, Giambattista Valli, Bottega Veneta, Jonathan Saunders, The Row și Dolce & Gabbana, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
 
 
 
 

Vedeta a vorbit relaxată despre relațiile sale din trecut, dar a menționat că nu le consideră reprezentative pentru felul ei de a fi. "Am avut mai multe relații de succes cu bărbați și am avut o mare relație cu o femeie minunată", a mărturisit ea. Am fost și voi fi mereu ceea ce sunt eu și nu mă voi preface pentru nimeni că sunt altfel", a declarat ea.
 
În interviul citat, Amber vorbește și despre ascensiunea ei spre gloria de la Hollywood, după ce și-a petrecut copilăria și adolescența în "mijlocul unui nicăieri și cu de niciunele". Avea o foame neostoită de a face carieră când a plecat de acasă, la doar 16 ani, și nimic de pierdut. După cursurile de actorie din Austin, Texas, a decis că trebuie să se ocupe serios de asta ca să ajungă cineva.
 
 
 
"Îmi amintesc că cea mai mare greutate pentru mine era că nu făcusem încă 18 ani și deja aveam câteva probleme mari - trebuia să-mi iau o cameră de hotel, de exemplu. Eram pe cont propriu. Mi-am schimbat numele ca să ajung pe platourile de filmare, pentru că eram minoră, dar am lucrat ca un adult, am avut acte false. Părinții n-au reacționat ideal, așa cum vă așteptați, dar nu mă puteau opri", a povestit Amber. 
 
 

Cariera ei a început cu câteva apariții în emisiuni de televiziune, înainte de a prinde roluri în filmele "Pineapple Express", "Zombieland" și marea ei lovitură, "Jurnalul unui iubitor de rom", unde a avut șansa de a juca cu Johnny Depp.
 
 

Cota actriței este în creștere după ce a fost inclusă în distribuția thrillerului "Paranoia", alături de Gary Oldman, Harrison Ford și Liam Hemsworth. Totodată, ea a primit un rol de asasină în sequelul "Machete Kills".
Astăzi, ea filmează pentru patru lungmetraje, între care se numără și "Three Days To Kill", în care îi are ca parteneri pe Kevin Costner și Zac Efron.

"Am făcut asta ca să mă întrețin în ultimii 11 ani, practic toată viața mea de adult până acum. Oamenii au spus despre mine că sunt o apariție episodică, pentru vreo zece ani. Dar mai bine să-mi zică așa decât să fiu un eșec", a mai spus actrița.
 
 

Johnny Depp şi Vanessa Paradis (39 de ani) s-au despărţit după o relaţie care a durat aproape 14 ani. Ei ai doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani.

Actorul a acceptat să-i plătească 130 de milioane de euro Vanessei Paradis, pentru a menţine cu ea o relaţie lipsită de tensiuni pe viitor şi pentru că nu doreşte ca despărţirea lor să facă obiectul unui proces la tribunal.

Relaţia dintre Johnny Depp şi Vanessa Paradis a rămas amiabilă, iar actorul a cumpărat 4,4 milioane de dolari o vilă în stil mediteranean cu cinci dormitoare, la Los Angeles, în exclusivistul cartier Mulholland Drive, pentru Vanessa şi copiii săi.

Johnny Depp a fost căsătorit cu Lori Anne Allison între anii 1983 şi 1985 şi a avut o relaţie intens mediatizată cu actriţa Winona Ryder la începutul anilor 1990.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod