Despărţire. Fuga vedetelor de la Pro TV. Unde se duc şi de ce?

După plecarea lui Adrian Sârbu de la şefia CME, compania-mamă a Pro TV, mai multe celebrităţi s-au decis să părăsească postul din Pache Protopopescu.

De la trustul Media Pro au plecat, în primul rând, mai mulţi şefi, printre care Maria Apostol (Director Marketing & Corporate Affairs Pro TV), Andrei Boncea (Director General Media Pro Pictures), Ruxandra Ion (producătoarea telenovelelor de la Acasă TV), Elena Petre (Director Executiv Pro TV) şi Doina Gradea (Director Pro TV Internaţional). Pe lângă aceştia, au mai părăsit postul Pro TV şi vedete precum Horia Brenciu şi Monica Anghel.

Primii care au anunţat că au părăsit postul Pro TV au fost cei din echipa emisiunii „Serviciul Român de Comedie“ (SRC). La puţin timp după ce au spus că pleacă de la Media Pro, Toni Grecu şi colegii lui au dezvăluit şi următoarea destinaţie: Antena 1. Printre vedetele care fac parte din echipa de la SRC se regăsesc Gina Pistol, Jojo, Toni Grecu şi Monica Anghel. Se pare că „Serviciul Român de Comedie“ va intra în grila postului Antena 1 din toamnă, când va înlocui show-ul „Te pui cu blondele“, prezentat de Dan Negru.

Monica Anghel este însă prima vedetă care a plecat de la Pro şi a apărut deja „pe sticlă“ la Antena 1.

Ea face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva“, acolo unde ar putea ajunge şi Horia Brenciu, noua vedetă a postului Antena 1.

După ce a anunţat că părăseşte „Vocea României“ şi, implicit, postul Pro TV, Horia Brenciu a semnat cu Antena 1, anunţând că pregăteşte un spectacol unic pe piața românească, reprezentând prima producție muzicală româneasca de până acum de asemenea anvergură. Superspectacolul va fi difuzat în seara de Paști, însă artistul nu a dorit să ofere detalii despre proiectul său.

Cu toate acestea, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Brenciu o va înlocui pe Delia în juriul de la „Te cunosc de undeva“, urmând ca apoi să facă parte din juriul show-ului „X Factor“, unde îi va lua locul lui Dan Bittman.

„La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei, sau mai bine zis nepoții mei, Răzvan și Dani, bucătarii juniori, vocile de la Next Star, România Dansează, artiștii nebuni de la Te Cunosc de Undeva și Serviciul Român de Comedie sunt reperepe pe care le urmăresc și ale căror prezență în peisajul media nu pot crea decât o competiție extrem de sănătoasă.

Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul Serviciului Român de Comedie. Pot să spun că venind aici mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură, nu-mi stă în caracter“, a spus Brenciu.

Alte vedete din Media Pro care au părăsit trustul în acest an sunt Octavian Strunilă, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea. Aceştia s-au mutat la Kanal D, unde, din 12 martie, sunt protagoniştii serialului „Fetele lu’ dom’ Profesor“.



Un alt „nume mare“ care a plecat de la Pro TV este Florin Călinescu, vedetă ce se pare că a semnat cu postul Prima TV, acolo unde va realiza, din toamna acestui an, talk-show-ul „Chestiunea zilei“.

La capitolul „plecări“ ar putea intra, după cum notează presa tabloidă din ultimele zile şi Loredana Groza şi Ştefan Bănică. Se pare că Loredana ar putea avea soarta lui Wilmark, cel care a fost dat afară de la „Dansez pentru tine“ după ce a apărut în unele emisiuni de la Kanal D. De această dată, Lori este cea care a călcat strâmb şi a apărut în primul episod al serialului „Fetele lu' dom' Profesor“.

Cât despre Ştefan Bănică, se pare că acesta nu mai este mulţimit de salariul primit la „Dansez pentru tine“, ba mai mult, emisiunea ar putea dispărea cu totul din grila postului Pro TV.

Despre presupusa plecare a lui Bănică a vorbit şi Cornel Patrichi, fost jurat la „Dansez pentru tine“.

„Era logic să se termine cu «Dansez pentru tine» şi să se întâmple asta deoarece conducerea acestui show e formată din nişte amatori penibili din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional, cei de la «Dansez pentru tine» sunt zero absolut. Greşelile s-au ţinut lanţ, după mine l-au dat afară şi pe Willmark, care are o simpatie a publicului extraordinară şi care le făcea foarte mult bine. Cu Ştefan am înţeles că au fost probleme de bani. Probabil că Ştefan a întrebat în dreapta şi în stânga cât au ăia acolo şi cât au ăia dincolo şi nu i-a mai convenit salariul de aici. Probabil că era timpul să se termine. Oricum, show-ul a ţinut opt ani, exact cum a vrut Adrian Sârbu“, a spus, potrivit ziarului Ring, Cornel Patrichi.

Analistul media Iulian Comănescu a declarat pentru DailyBusiness.ro că, potrivit informaţiilor apărute, la Pro TV despărţirile s-ar fi produs cu acordul ambelor părţi.
Comănescu a mai spus că, dincolo de modificările de management, mai importante pentru evoluţia Pro TV sunt reducerile de costuri pe care le putem presupune, fiindcă postul are pierderi în ultimii ani.

„De aceea am văzut, de pildă, Serviciul Român de Comedie la Antena 1. Probabil că filmele vor conta mai mult în grilă, dacă ne gândim la informaţiile despre împrumutul pe care Time-Warner l-a oferit CME, care ar putea consta în drepturi pentru o serie de titluri“, a adăugat analistul media.

18 Martie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • leto pe 25 Mar 2014, 13:01
    trololo

    eu propun be bianca dragusanu sa vina la pro tv, sa faca o emisiune cu tematica legata de circ XDD

    0
    0

  • andi pe 18 Mar 2014, 19:05
    daca au plecat asta e eu vreau sa vina BIANCA RUS cu orice gen de emisiune ii sarmanta!!!

    si ce daca au plecat propun sa vina BIANCA RUS am vaszuto recent la un post giga tv de doi lei este facuta sa ne binedipuna si arata sic o apreciez si tineti cont

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod