Descoperirea care intrigă internetul: Cine e cel care s-a pozat cu vedetele de la Hollywood?

Mulți oameni ar da orice pentru a sta câteva secunde lângă idolii lor și pentru a face o poză care să le reamintească pentru toată viața de acest moment.
Ei bine, un personaj neidentificat a reușit să se pozeze cu mai multe staruri, dar a uitat imaginile la un atelier foto. După ani și ani, acestea au fost descoperite de un artist care încearcă să afle cine e tipul care s-a fotografiat cu atâtea vedete.

Omul a avut acces la petrecerile și la evenimentele de Meryl Streep, Will Smith, Nicole Kidman, Robert Downey Jr., Janet Jackson, Jodie Foster, Winona Ryder, Quentin Tarantino, Steven Spielberg și Clint Eastwood, ca să numim doar câteva.

Colecția impresionantă de imagini a fost descoperită de Dan Barry în ianuarie anul trecut.
După data înscrisă pe imagini, 14 martie 1994, Barry a aflat că au fost făcute la gala "The New Yorker Goes to the Movies", organizată de Tina Brown la hotelul Bel-Air din Los Angeles, California, scrie Bored Panda.

O săptămână mai târziu, tânărul (pe atunci) necunoscut a fost prezent și la a 66-a ceremonie a premiilor Oscar, desfășurată la Los Angeles. El pare să fi stat în culise în cea mai mare parte a acestui eveniment, unde s-a fotografiat alături de Demi Moore, Christina Aguilera, Mr.
T și alte figuri celebre.

La aproape 30 de ani de atunci, Dan Barry se întreabă de ce s-ar despărți cineva de o colecție foto atât de prețioasă. "Încerc mereu să găsesc imagini ciudate, interesante și extraordinare pe care să le scot pe piața colecționarilor, așa am dat de colecția asta. N-am putut să-l identific pe tipul din poze, nimeni nu-i știe identitatea", a povestit Barry pentru Bored Panda.

El spune că nu a mai continuat eforturile de a-l depista pe necunoscutul din imagini.
"Aflarea identității tânărului din imagini m-ar ajuta să completez povestea, dar faptul că nu o știu face fotografiile mai ciudate și mai interesante", a mărturisit el.

Barry le-a postat, totuși, pe site-ul său și pe Instagram, iar subiectul a captat repede atenția multora. Unii sunt de părere că tipul seamănă cu actorul Matt Dilon. O speculație, desigur. Cel mai probabil, spun mulți, ar fi vorba de angajatul unei firme care a lucrat la organizarea evenimentelor la care au fost făcute fotografiile, variantă susținută de logo-ul de pe un tricou purtat de el.

Oricum ar fi, este posibil ca după răspândirea imaginilor pe rețelele de socializare, personajul respectiv să își recunoască colecția și să-și facă apariția.
Abia atunci povestea ar fi completă și am putea afla cum a reușit să stea lângă atâtea staruri.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod