„Deschide Camera Comorilor“, noua emisiune a lui Liviu Vârciu la Kanal D

În această primăvară, Kanal D lansează cel mai antrenant show-concurs al momentului! “Deschide Camera Comorilor!” dă tonul distracţiei la Kanal D din 5 martie, de la ora 20.00, cu o combinaţie explozivă de întrebări care testează cunoştinţele, curse contra-cronometru şi premii uriaşe, toate acestea fiind orchestrate cu umor şi vigilenţă de Liviu Vârciu, amfitrionul show-ului.
Răbdarea, inteligenţa, viteza de reacţie, eficienţa în echipă sunt calităţile care pot face din concurenţi strategi perfecţi şi câştigători ai “Camerei Comorilor”. Participanţii trebuie să dovedească faptul că ştiu să-şi coordoneze perfect fiecare „mutare”, fizică sau mentală, pentru a obţine cât mai multe premii.
 
În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra în concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul având în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată.
Cele 3 perechi vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii consistente - gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar şi cu o maşină. Obiectele trebuie scoase rapid din Cameră înainte ca uşile să se închidă.
 
„Imaginează-ţi o încăpere spaţioasă, în care n-ai loc să arunci un ac de atâtea premii. Teoretic, poţi să iei orice de acolo şi oricât de mult.
Dar, dacă nu-ţi calculezi corect timpul, degeaba. Uşile s-au închis şi echipă a pierdut tot! În niciun concurs de televiziune, timpul nu a fost atât de valoros ca acum, şi niciodată până acum o uşă închisă în nas nu a generat atât de mult spectacol şi atâta suspans“
, a spus Liviu Vârciu.
 
Un membru al echipei va răspunde la o întrebare de cultură generală cu patru opţiuni de răspuns. Dacă alege varianta corectă, Camera Comorilor se va deschide, iar coechipierul său va putea începe să colecteze cât mai multe premii, în funcţie de timpul acordat pentru fiecare întrebare.
El poate alege între două categorii de câştiguri: cele pe care le poate lua imediat sau cele care necesită o provocare mai complexă decât simpla colectare.

Întrebarea „Cheia Comorii” reprezintă ultima provocare din joc şi etapa finală. Concurentul din Arena Camera Comorilor, cel responsabil cu proba de viteză şi forţă, se alătură concurentului din Arena Trivia, responsabilul cu răspunsurile la întrebările de cultură generală, pentru răspunsul final care le poate aduce întreg conţinutul Camerei Comorilor.
17 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod