Dependența fără leac: Ben Affleck s-a dus la munte cu blonda care l-a cucerit

După finalizarea divorțului de Jennifer Garner, actorul a petrecut câteva zile la munte cu iubita lui, Shauna Sexton.
Ben Affleck nu pare să fi tras prea multe învățăminte din experiența prin care a trecut recent. Salvat în ultima clipă din ghearele alcoolului de fosta lui soție, Jennifer Garner, care l-a internat într-o clinică de dezintoxicare, starul în vârstă de 46 de ani s-a întors în brațele iubitei sale mai tinere.

După finalizarea divorțului, actorul și-a petrecut duminica în statul american Montana în compania modelului în vârstă de 22 de ani. Shauna a postat pe Instagram câteva fotografii din escapada lor de o zi și totodată prima excursie făcută împreună.

Sexton și Affleck au mers cu mașina și au pozat munții acoperiți de zăpad și peisajele sălbatice din nord-vestul Statelor Unite.
Cei doi au oprit pe malul unui râu și au petrecut câteva ore pescuind, iar blonda a reușit să prindă un păstrăv cu care s-a mândrit pe Instagram. În alte cadre, ea l-a surprins pe Ben Affleck în timp ce admira din mașină un cerb tânăr care îi privea atent.

Cu doar câteva zile înainte, actorul a terminat internarea în centrul de dezintoxicare, unde fosta soție, Jennifer Garner, l-a dus pentru tratarea dependenței de alcool. Affleck a vorbit într-un mesaj postat pe Instagram despre lupta sa cu dependența: "Săptămâna asta am terminat un stagiu de 40 de zile la un centru de tratament pentru dependența de alcool și voi continua tratamentul ambulatoriu", a explicat el.
"Lupta împotriva oricărei dependenţe este pe tot parcursul vieţii şi dificilă. Nu poţi să nu urmezi tratamentul. Este un angajament continuu", a mai scris.

Actorul a ținut să le mulțumească celor apropiați care l-au ajutat: "Sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, colegilor înseamnă pentru mine mai mult decât pot exprima. Mi-au oferit puterea şi sprijinul de a putea vorbi altora despre boala mea. Mă ajută să ştiu că să nu sunt singur. Dacă ai o problemă, să primeşti ajutor este un semn de curaj, nu de slăbiciune sau ratare...
Sper ca la capătul drumului să pot fi un exemplu pentru alţii care se luptă cu dependenţa"
, a subliniat el.

Ben Affleck  s-a luptat mult timp cu dependenţa. Prima dată, el s-a internat la dezalcoolizare în 2001, unde a revenit după 16 ani.

În urmă cu câteva zile, Ben Affleck și Jennifer Garner au finalizat divorțul. Cei doi s-au despărțit în iunie 2015 și au deschis procedura de divorț în aprilie 2017. Ei au trei copii - Violet, în vârstă de 12 ani, Seraphina, în vârstă de nouă ani, și Samuel, în vârstă de șase ani.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod