Dependentă de yoga: Soția actorului Alec Baldwin își face pedichiura într-o poziție imposibilă

Hilaria Baldwin, în vârstă de 29 de ani, obișnuiește să posteze pe internet imagini în care apare exersând tot felul de mișcări în cele mai amuzante situații.

Soția lui Alec Baldwin este instructor de yoga. Și și-a propus să promoveze cum știe ea mai bine această formă de meditație. Hilaria și-a făcut un plan și deocamdată se ține de el - în fiecare zi, ea postează câte o imagine... hilară pe contul ei de Instagram, în care apare exersând poziții de yoga în cele mai ciudate și amuzante situații.

Ultima ei năzbâtie este fotografia realizată luni, în care apare în timp ce stă pe spate, cu picioarele date peste cap, în timp ce i se face pedichiura, într-un salon din New York.

Aceasta este doar ultima dintr-o serie de imagini în care soția actorului american, născută în Spania, își demonstrează flexibilitatea în cele mai bizare poziții.

Sâmbătă, ea a fost fotografiată în Piața Father Demo, din New York, unde stătea pe un soclu, cu capul în jos și cu un picior îndoit sub celălalt.



Îmbrăcată casual, cu egări, o bluză azur trasă peste un maieu și botine cu toc înalt, bruneta în vârstă de 30 de ani nu s-a sfiit să încerce mai multe mișcări și poziții de Yoga, dovedindu-și agilitatea.

La un moment dat, când s-a încălzit, ea a renunțat la bluza cu mâneci lungi și a rămas în maieul alb, reluându-și poziția - capul în jos, picioarele drepte, în sus.



Hilaria este într-o formă fizică perfectă, lucru vizibil în toate imaginile amuzante pe care ea le publică des pe internet.



Săptămâna trecută, de Ziua Sfântului Patrick, ea s-a întins pe o bancă de pe stradă, cu capul atârnând pe caldarâm și cu o sticlă de bere alături, mimând o persoană care a băut prea mult.



Ea a mai pozat cu doi muncitori de la serviciul de salubritate care adunau sacii cu gunoi menajer, dar și cu o trupă de stripperi costumați sumar, în echipament de pompieri.



Soțul ei, cu 26 de ani mai în vârstă, nu era prin preajmă, dar și-a făcut apariția în alte imagini care stârnesc zâmbete. În prima dintre ele, cei doi se află pe o plajă, cu bebelușul lor, iar actorul ține în fiecare mână câte un cățeluș.



În cealaltă poză, starul e surprins în timp ce încearcă să plece la serviciu, dar Hilaria încearcă să-l oprească, plonjând la podea și ținându-se cu mâinile de piciorul lui drept. O fotografie foarte reușită, care transmite multă veselie și sentimentul că în familia Baldwin domnește buna dispoziție.



Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii desfășurate la New York.



Alec, care a fost căsătorit între anii 1993 şi 2002 cu actriţa Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995, este este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Anul trecut, Geneviève Sabourin, o actriţă canadiană aproape necunoscută, acuzată că l-a hărţuit pe actorul Alec Baldwin şi pe soţia acestuia, a fost condamnată la 210 zile de închisoare.



Geneviève Sabourin, în vârstă de 41 de ani, a fost găsită vinovată de hărţuirea lui Alec Baldwin şi a soţiei acestuia, Hilaria, după ce, miercuri, a primit o sancţiune penală pentru obstrucţionarea justiţiei, din partea unui tribunal din Manhattan, New York.

Chemat să depună mărturie la audierea de marţi, Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, a declarat că actriţa din Montreal a sosit pe neaşteptate în faţa uşii lui în ziua în care s-a logodit cu Hilaria şi a compromis evenimentul.

În noiembrie 2012, Geneviève Sabourin a declarat pentru AFP că a întreţinut relaţii sexuale cu Alec Baldwin şi că a avut cu acesta "o relaţie romantică timp de mai multe luni". "Şi, întrucât se părea că el avea o relaţie serioasă cu altcineva, am venit neanunţată la uşa lui pentru a cunoaşte versiunea lui asupra faptelor şi pentru a înţelege ce se întâmplă", a adăugat actriţa canadiană.

Actriţa a fost arestată pentru prima dată pe 8 aprilie 2012, la trei zile după ce a sunat la uşa actorului Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock". El a acuzat-o că i-a expediat un număr foarte mare de e-mailuri în care îi spunea că îl iubeşte şi că vrea să se căsătorească cu el.

Alec Baldwin a negat că ar fi avut vreo relaţie cu Sabourin şi a afirmat că nu a provocat niciodată un schimb de e-mailuri cu aceasta.



Geneviève Sabourin l-a cunoscut pe Alec Baldwin în 2002, în timpul unor filmări. Actorul spune că a revăzut-o pe Geneviève în 2008, la cererea unei cunoştinţe, însă doar pentru o cină.

Hilaria Baldwin a declarat că "îi este frică" de Geneviève Sabourin şi că aceasta a hărţuit-o fără încetare pe Twitter. Ea a citat un mesaj primit pe Twitter pe când era însărcinată, în care actriţa canadiană i-ar fi spus că va avorta copilul.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Martie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • silvia pe 26 Mar 2014, 15:19
    ce modele de viata

    ce misto.o cracanata si un pensionar.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod